Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτσι ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι ο Μπόλονι

Έτσι ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι ο Μπόλονι

Κλείδωσαν οι εννιά για το ντέρμπι, το ερωτηματικό για Αλεξανδρόπουλο και δεξί μπακ

Οι διαθέσεις του Λάζλο Μπόλονι φάνηκαν και από το ματς στα Γιάννενα, το οποίο τελικά δεν έγινε. Η χρησιμοποίηση των Νιας, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου επί της ουσίας… φωτογράφιζαν τις σκέψεις του και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την ίδια σκέψη έδειξε και στη σημερινή προπόνηση ο Μπόλονι.

Τη χρησιμοποίηση, δηλαδή, των Νιας και Σανκαρέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής και του Ενγκμπακοτό στο ένα από τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής. Με δεδομένο, μάλιστα, πως ο Μαουρίσιο θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα (δεν είχε ταξιδέψει στα Γιάννενα), τότε αυτός που… θυσιάζεται είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο νεαρός μέσος δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα της σημερινής δοκιμής, κάτι που σίγουρα αποτελεί έκπληξη αν κρίνουμε την εικόνα του στο γήπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα που είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Μπόλονι είχε τον Νιας ως κλασικό αμυντικό μέσο, με τους Μαουρίσιο και Σανκαρέ μπροστά του σαν «οχτάρια», κάτι που δείχνει πως εκείνοι έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, μιας και ο Ρουμάνος δύσκολα αλλάζει σκέψη σε σχέση με τη δοκιμή του δύο μέρες πριν το παιχνίδι. Στην επίθεση είχε τους Ενγκμπαγκοτό και Καμπετσή στα άκρα με τον Ιωαννίδη στην κορυφή, ενώ στην άμυνα ναι μεν δεν χρησιμοποίησε τον Σένκεφελντ, πλην όμως ο Ολλανδός αναμένεται να ξεκινήσει μαζί με τον Βέλεθ, με τον Χουάνκαρ στα αριστερά και τον Φακούντο Σάντσες στα δεξιά.

Ο Μπόλονι δοκίμασε και τον Μολό στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο ο Αργεντινός είναι καλύτερος αμυντικά κι επειδή ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρίχνει πολύ βάρος στα άκρα του Ολυμπιακού, πιθανότατα θα είναι ο Σάντσες στην ενδεκάδα.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024