Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επισκέφτηκε την Eθνική Ανδρών ο Γιώργος Μαυρωτάς

Επισκέφτηκε την Eθνική Ανδρών ο Γιώργος Μαυρωτάς

Ο Γιώργος Μαυρωτάς επισκέφθηκε την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών που αναχωρεί αύριο για το Ρότερνταμ

Την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών που αναχωρεί αύριο για το Ρότερνταμ, προκειμένου να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επισκέφτηκε σήμερα (11/2) ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο γγΑ, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ευχήθηκε στους παίκτες να είναι πρώτα απ΄ όλα καλά στη υγεία τους και να έχουν πετυχημένους αγώνες.

«Ξέρω εκ πείρας ότι τα προολυμπιακά τουρνουά είναι από τα πιο δύσκολα και πιο ψυχοφθόρα. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην ομάδα σας γιατί είναι ένα κράμα έμπειρων παικτών που έχουν εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις και νεότερων παικτών που έχουν τον ενθουσιασμό και τη δίψα. Το πολυπόθητο αποτέλεσμα θα έρθει επειδή στηρίζετε ο ένας τον άλλον, έχετε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες σας και βέβαια στον προπονητή σας που ξέρει πώς να διαχειρίζεται την κάθε κατάσταση.

Αυτή τη φορά υπάρχει όμως και ένας αόρατος αντίπαλος, η πανδημία, που πρέπει να μας κάνει δυο φορές πιο προσεκτικούς και υπεύθυνους, γιατί χωρίς υγεία δεν μπορεί να υπάρξει αγώνας, διάκριση ούτε καν προσπάθεια. Το άλλο Σαββατοκύριακο πιστεύω ότι όλη η χώρα θα πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Τα ελληνικά σκουφάκια θα είναι πιστά στο ραντεβού τους με τους ολυμπιακούς κύκλους!», είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024