Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2023 ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2023 ο Σεμέδο

Οι Ερυθρόλευκοι επιβράβευσαν τον Πορτογάλο με νέο συμβόλαιο - Μεγάλη κίνηση από τους Πειραιώτες, που διατηρούν στο ρόστερ τους τον στυλοβάτη της άμυνάς τους

Μετά τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιώργο Μασούρα, ο Ολυμπιακός «έδεσε» και τον Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι πρωταθλητές επιβράβευσαν τον θηριώδη σέντερ μπακ για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και διατηρούν στο ρόστερ τους τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση. Ο Σεμέδο από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό είναι βασικός και αναντικατάστατος, με τον Ιβηρα να έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή και να είναι ο απόλυτος ηγέτης της ερυθρόλευκης άμυνας.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Πορτογάλο το καλοκαίρι του 2019 από την Βιγιαρεάλ έναντι 4.5 εκατ. ευρώ και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 73 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών, έχοντας 6 γκολ σε 6.262 λεπτά συμμετοχής. Πέρσι, αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 5 γκολ, ενώ φέτος έχει 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ), 2 στα προκριματικά του Champions League, 6 στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις μάλιστα ανάγκασαν τα κορυφαία πορτογαλικά κλαμπ να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του, με τον Ολυμπιακό όμως να απορρίπτει τις προτάσεις τους και σήμερα να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου αμυντικού μέχρι το 2023. Μια σπουδαία κίνηση από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τους Ερυθρόλευκους να διατηρούν στο ρόστερ τους τον Πορτογάλο αμυντικό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994 στην πόλη Αμαδόρα της Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μέχρι να μετακομίσει στον Πειραιά φόρεσε τη φανέλα των Ρέους Ντεπορτίου, Βιτόρια Σετούμπαλ, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Ρίο Άβε.

Το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και την πρώτη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και να φτάσει μέχρι τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό του άνοιξαν την πόρτα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πορτογαλίας!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024