Όταν η Meagan Hanley, πρόεδρος και ιδρύτρια του «A Place for Ace» καταφύγιο ζώων στη Μασαχουσέτη, είδε για πρώτη φορά μια εικόνα της Kleo, αποφάσισε αμέσως ότι ήταν ιδιαίτερη.

Η Kleo ήταν στη λίστα ευθανασίας σε ένα καταφύγιο στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, είχε ήδη υιοθετηθεί και μετά την επέστρεψαν. Η Hanley ανησυχούσε ότι δεν θα υιοθετηθεί ξανά εγκαίρως – εν μέρει λόγω του μοναδικού της προσώπου.

“Is it my turn yet?!” ~Kleo

Kleo has watched 20 dogs get adopted and she is starting to take it personally that she…

Δημοσιεύτηκε από A Place for Ace στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Η νέα ζωή της Kleo

Η Kleo έχει στραβό πρόσωπο και φαίνεται διαφορετική από τα περισσότερα σκυλιά.

Η Hanley μπορούσε να πει αμέσως ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν την σκυλίτσα, και πριν από λίγες μέρες, η μοναδική Kleo μεταφέρθηκε από τη Μασαχουσέτη, στο νέο ανάδοχό της στη Βοστώνη.

Η Kleo προσαρμόστηκε απίστευτα γρήγορα στην ανάδοχη οικογένεια της και τώρα αγαπά τη ζωή. Μετά από όλα όσα έχει ήδη περάσει, η αλλαγή δεν την ενοχλεί και η θετή μαμά της εκπλήσσεται συνεχώς από το πόσο απίστευτο σκυλί είναι.

Underbites are in style, haven’t you heard ?!

Kleo is still hoping someone pawsome applies soon!
No cats or small kids…

Δημοσιεύτηκε από A Place for Ace στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

H Kleo είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό σκυλί και πρόκειται να γίνει η καλύτερη προσθήκη σε μια πολύ τυχερή οικογένεια. Ψάχνει για μια οικογένεια με ενεργό τρόπο ζωής και θα έκανε έναν υπέροχο σύντροφο για τρέξιμο ή πεζοπορία. Είναι πολύ έξυπνη, φιλική με τις γάτες και με άλλα σκυλιά.

Ας ελπίσουμε ότι η ξεχωριστή σκυλίτσα σύντομα θα βρει ένα σπίτι!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο