Η Ζέτα Δούκα ζητά ανοιχτά τη στήριξη Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου μετά το τσουνάμι των καταγγελιών
Μετά το κύμα αποκαλύψεων που ακολούθησε από την συνέντευξή της πλέον ζητά να έχει τη στήριξη της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης
Η Ζέτα Δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε, σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το σάλο των καταγγελίων.
Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα instagram story κάνοντας mention τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ζητώντας τους να πάρουν σαφή και καταλυτική θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της Τέχνης.
«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές», ανέφερε η Ζέτα Δούκα στο μήνυμά της προσθέτοντας πως «Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένας κράτος δικαίου όπου οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων.

- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442