
Προσέκρουσε το «Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Μύκονος» στον προβλήτα του λιμανιού του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.
Στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας προσέκρουσε λίγο μετά τις 19:20 το πλοίο «Νήσος Μύκονος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα- Λήμνος- Μυτιλήνη- Χίος- Σάμος- Ικαρία- Μύκονος- Σύρος- Πειραιάς.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Μύκονος» στον προβλήτα του λιμανιού του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.
Η πρόσκρουση σημειώθηκε κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.
Ισχυροί άνεμοι
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων, υπάρχει έντονος κυματισμός.
Η ζημιά στο «Νήσος Μύκονος», το οποίο στη συνέχεια έδεσε κανονικά και αποβίβασε οχήματα και επιβάτες, φαίνεται να είναι επιφανειακή, θα ελεγχθεί από δύτη ενώ το λιμεναρχείο, το οποίο διενεργεί προανάκριση, απαγόρευσε τον απόπλου.
- «Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ιταλίας»
- Ιαπωνία: Εικόνες «αποκάλυψης» από τον σεισμό στην Ιαπωνία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Σε επιφυλακή για μετασεισμούς
- Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Τα αδιέξοδα και τα πέντε σημεία τριβής
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού






