Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Προ των πυλών η «Μήδεια» – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός : Προ των πυλών η «Μήδεια» – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Κακοκαιρία προβλέπεται από το μεσημέρι του Σαββάτου από τα κεντρικά και τα βόρεια, που βαθμιαία την Κυριακή θα επικρατήσει σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, κύριο χαρακτηριστικά της «Μήδειας» θα είναι οι σφοδρές χιονοπτώσεις αλλά και η διάρκεια της κακοκαιρίας που φαίνεται να μένει μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

Ραγδαία θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη να έχει το Σάββατο από -4 έως 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα χιόνια αναμένεται να φτάσουν μέχρι την παραλία της πόλης.

Στα λευκά θα ντυθούν οι περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας το Σαββατοκύριακο, τόσο οι πεδινές όσο και οι ορεινές, αφού οι χιονοπτώσεις αναμένεται να είναι σφοδρές και να διαρκούν όλο το διήμερο.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χιονόστρωσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είναι σίγουρο ότι τα βόρεια προάστια της Αττικής θα ντυθούν στα λευκά.

Ο χιονιάς θα έρθει στην πρωτεύουσα αργά το απόγευμα της Κυριακής, με τι θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 2 – 7 βαθμούς, ωστόσο η ποσότητα του χιονιού που θα πέσει θα είναι τέτοια που θα το «στρώσει» γρήγορα σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Προβλήματα από την κακοκαιρία θα αντιμετωπίσουν η Κρήτη, η Λάρισα, τα Τρίκαλα, η Πάτρα και η Λαμία, με τις περιοχές αυτές να δέχονται μεγάλες ποσότητες χιονιού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024