Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή η πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους

Νεκρή η πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους

Η 25χρονη Κάσια Λέοναρντ, χώρισε πριν από μία εβδομάδα, μετά από προσβολές που αντάλλαξε στα social media στις 2 Φεβρουαρίου, με τον Μπόατενγκ

Νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Βερολίνο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε η πρώην συντρόφος του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, μία εβδομάδα μετά το χωρισμό της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η 25χρονη Κάσια Λέοναρντ, χώρισε πριν από μία εβδομάδα, μετά από προσβολές που αντάλλαξε στα social media στις 2 Φεβρουαρίου, με τον Μπόατενγκ  που την κατηγορούσε ότι μπαίνει εμπόδιο στη σχέση που διατηρεί με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

«Η Κάσια με χώρισε από την πρώην μου και έπειτα με απειλούσε. Έτσι αποφάσισα να μείνω μαζί της και να το προσπαθήσουμε. Ακόμα και η δημοσιοποίηση της σχέσης μας ήταν δική της απόφαση και όχι δική μου. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας με απειλούσε ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου και ότι θα με κάνει να χάσω τα παιδιά μου» είχε δηλώσει στη γερμανική Bild ο Μπόατενγκ, τον οποίο το 25χρονο μοντέλο είχε κατηγορήσει για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και αλκοολισμό.

«Η Κάσια είπε ότι θα με κατηγορούσε ότι την χτυπάω επειδή ήξερε ότι η μητέρα του παιδιού μου με είχε κατηγορήσει για το ίδιο πράγμα και είμαστε σε αντιδικία. Είχε επικοινωνήσει με την πρώην μου και είχε πει ότι θα την βοηθούσε στο δικαστήριο και όλα αυτά για να με καταστρέψει» είχε προσθέσει ο Γκανέζος άσος με γερμανική υπηκοότητα.

Η Λέναρντ από την πλευρά της είχε απαντήσει ότι ήταν ψεύτης και άπιστος δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πολλά να πω και θα το κάνω αλλά πρέπει να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου. Σας παρακαλώ δώστε μου λίγο χρόνο. Θα απαντήσω. Γιατί ποτέ δεν έχω νιώσει πιο χρησιμοποιημένη. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε».

Οι γερμανικές Αρχές πάντως συνεχίζουν τις έρευνες στη υπόθεση του θανάτου της, αλλά μέχρι στιγμής οι ενδείξεις δεν δείχνουν ανθρωποκτονία.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024