Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0 : Εύκολη νίκη των «πράσινων»
Οι μάσκες που φορούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν εμπόδισαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού να επικρατήσουν με 3-0 και να επιστρέψουν στις νίκες.
Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
Οι πράσινοι, που αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση με μάσκες λόγω των πολλών κρουσμάτων κοροναϊού που είχε τις προηγούμενες μέρες η Κηφισιά, είχε τους Ρανγκέλ, Ανδρεόπουλο και Τσάτσιτς σε μεγάλη μέρα και κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση.
Το τριφύλλι δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο με ένα σερί στο τέλος πήρε με 25-22. Η συνέχεια ήταν… τυπική διαδικασία, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 25-19 στο δεύτερο σετ, ενώ το τελευταίο σετ ολοκληρώθηκε με 25-21 που διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Λεβάντε πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, με τις δύο ομάδες πλέον να έχουν δύο βαθμούς διαφορά στη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.