Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Νικολαΐδης : Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

Σταύρος Νικολαΐδης : Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ανοίγουν την καρδία τους και εξιστορούν ιστορίες φρίκης που έζησαν στα χέρια κάποιου σκηνοθέτη, ή κάποιου συναδέρφου τους ηθοποιού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ανοίγουν την καρδία τους και εξιστορούν ιστορίες φρίκης που έζησαν στα χέρια κάποιου σκηνοθέτη, ή κάποιου συναδέρφου τους ηθοποιού.

Τελευταία χρονικά καταγγελία ήρθε από τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την κωμική σειρά «Εγκλήματα». Και εκείνος με τη σειρά του εμφανίστηκε αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας, που βίωσε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

«Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό»

«Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά. Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο «Πρωινό».

«Γιατί τώρα…»

«Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό τώρα, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά. Ακόμα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο χώρο. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά είναι στους ανθρώπους της δουλειάς μας».

«Μπορεί να με βγάλουν ψεύτη»

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης υπογράμμισε ότι «φταίμε και εμείς οι ίδιοι γιατί συντηρούμε τέτοια περιστατικά. Είμαι σίγουρος ότι δύο με τρεις παρόντες συνάδελφοι στην πρόβα μπορεί να με βγάλουν ψεύτη. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να είναι με το μέρος του ισχυρού».

«Χθες, μίλησα με μία πρωταγωνίστρια που είχε ένα αντίστοιχο περιστατικό με κάποιο από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, ότι δηλαδή μιλούσε και ασκούσε βία σε συναδέλφους του. Mου ανέφερε ένα περιστατικό που είχε περάσει και όλος ο θίασος τον έβλεπε τον πρωταγωνιστή ως γκουρού. Σε περιστατικό που έγινε, λοιπόν, υποστήριξαν αυτόν αντί για την κοπέλα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024