Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης : Η συνέντευξη - ντοκουμέντο το 2017 - Ο έρωτας, η καταστροφή και η στιγμή που του άλλαξε τη ζωή

Δημήτρης Λιγνάδης : Η συνέντευξη – ντοκουμέντο το 2017 – Ο έρωτας, η καταστροφή και η στιγμή που του άλλαξε τη ζωή

Συνέντευξη - ντοκουμέντο του Δημήτρη Λιγνάδη από τον Ιανουάριο του 2017 φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA. Στην εν λόγω συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, την κουβέντα είχε μονοπωλήσει ο έρωτας και το συναίσθημα που είχε παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή του, όπως ο ίδιος είχε πει...

Συνέντευξη – ντοκουμέντο του Δημήτρη Λιγνάδη από τον Ιανουάριο του 2017 φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA. Στην εν λόγω συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, την κουβέντα είχε μονοπωλήσει ο έρωτας και το συναίσθημα που είχε παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή του, όπως ο ίδιος είχε πει.

«Θυμάμαι μερικές ατάκες που είχε πει τότε, όπως ότι ήθελε να είναι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα ή ότι ο έρωτας τον έχει κάνει πολλές φορές ρεζίλι στη ζωή του και πως αυτό το συναίσθημα έχει παίξει σχεδόν καταστρεπτικό ρόλο στη ζωή του» λέει στο MEGA η δημοσιογράφος που είχε πάρει τη συνέντευξη από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

«Ας μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια. Για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε όμως, όταν ο Σοφοκλής έχει γράψει στην «Αντιγόνη» ότι «αυτός που παθαίνει έρωτα, τρελαίνεται». Καψουρεύτηκα και θα κοιτάξω την αξιοπρέπεια; Τι λέτε ρε; Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένος» έλεγε στην εν λόγω συνέντευξη.

Η επίθεση με το μαχαίρι το 2002

Στην εν λόγω συνέντευξη είχε μιλήσει και για μια στιγμή που είχε σημαδέψει τη ζωή του. Πρόκειται για το βράδυ που κόντεψε να πεθάνει, όταν άγνωστος τον μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι του.

Όπως εξηγεί η δημοσιογράφος της συνέντευξης, είχε αναφερθεί στην επίθεση με ποιητικό τρόπο. «Μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθα να εκτιμάω τη ζωή» είχε πει.

«Τότε πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες για αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που ίσως κάποιος ήθελε να ακούσει ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου» είχε εξηγήσει, μιλώντας στο περιοδικό.

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος εξηγεί πως όταν ο κ. Λιγνάδης μιλούσε για αυτό το γεγονός «ήταν σαν να σκοτείνιασε ξαφνικά». «Γι’ αυτό άφησα και τη συγκεκριμένη ερώτηση για το τέλος και ενώ ήταν πολύ ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, στο τέλος σαν να σκοτείνιασε και σαν να μην ήθελε να επεκταθεί παραπάνω» εξήγησε.

Δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη καταγγελία

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Λιγνάδη, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταγγελία για τον σκηνοθέτη.

«Μέχρι τώρα που μιλάμε κάποια κλήση από τις αρμόδιες αρχές δεν έχει φτάσει σε εμένα ή τον κ. Λιγνάδη. Οι πληροφορίες που αντλούμε είναι περισσότερο από εσάς του δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γεωργουλέας στο MEGA.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024