
Σερένα Γουίλιαμς : Η viral ολόσωμη φόρμα με έμπνευση από την θρυλική «Φλο-Τζο»
Η κορυφαία τενίστρια εμπνέεται από την θρυλική Φλόρενς Γκρίφιθ- Τζόινερ και εμφανίζεται με ασύμμετρη ολόσωμη φόρμα.
Φορώντας μια ολόσωμη, ασύμμετρη φόρμα που παρέπεμπε στην θρυλική «Φλο-Τζο» η Σερένα Γουίλιαμς έκλεψε τις εντυπώσεις στο Αυστραλιανό Όπεν.
Εκτός από την εύκολη νίκη της απέναντι στη Λάουρα Σίγκεμουντ (6-1, 6-1) η αθλήτρια κατάφερε να κάνει μια δυνατή στιλιστική δήλωση, τιμώντας ταυτόχρονα μια άλλη μεγάλη μορφή του αθλητισμού, την ταχύτερη γυναίκα όλων των εποχών, Φλόρενς Γκρίφιθ- Τζόινερ.
Όπως συνήθιζε και η «Φλο-Τζο», η Γουίλιαμς εμφανίστηκε με μια πολύχρωμη, ολόσωμη φόρμα με ασύμμετρα μπατζάκια.
Η 39χρονη έπαιξε φορώντας τη μαύρη- ροζ- κόκκινη φόρμα που κάλυπτε μόνο το ένα πόδι.
Στις δηλώσεις της μετά τη νίκη, η Γουίλιαμς παραδέχτηκε πως πηγή έμπνευσης για την εμφάνιση ήταν η προσωπική της ηρωίδα, η «Φλο-Τζο» που από το 1988 μέχρι και σήμερα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στα 100 (10.49) και τα 200 (21:34) μέτρα.
Με τις χρωματιστές, ασύμμετρες φόρμες της με τους κεραυνούς και τα έντονα μοτίβα καθώς και με τα χαρακτηριστικά μακριά, συνθετικά της νύχια, η «Φλο-Τζο» έγινε σταρ όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και της μόδας.
«Η φόρμα είναι εμπνευσμένη από την Φλο-Τζο που ήταν μία υπέροχη, εκπληκτική αθλήτρια. Μεγαλώνοντας παρακολουθούσα το στυλ της, που πάντα άλλαζε. Οι εμφανίσεις της ήταν πάντα εκπληκτικές», δήλωσε η Γουίλιαμς.
Η τενίστρια δεν είναι η μόνη που έχει εκφράσει τελευταία τον θαυμασμό της για την «Φλο-Τζο». Το 2018 η Μπιγιόνσε πόζαρε ντυμένη σαν την αθλήτρια για το Halloween.
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό




