Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην πολυτελή έπαυλη της Σερένα Γουίλιαμς στη Φλόριντα

Μέσα στην πολυτελή έπαυλη της Σερένα Γουίλιαμς στη Φλόριντα

Η κατοικία διαθέτει ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα, πισίνα υπερχείλισης, αίθουσα καραόκε και μια ντουλάπα 60 τ.μ.

Όταν η Σέρενα Ουίλιαμς αγόραζε το παραθαλάσσιο σπίτι της βόρεια του Μαϊάμι, ξεκινούσε ένα νέο προσωπικό ταξίδι.

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια συγκατοίκησης με την αδερφή της (και επίσης διάσημη τενίστρια) Venus, η πρωταθλήτρια αποκτούσε την πρώτη ολόδική της κατοικία.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θα έμενα με την Venus οπότε ήθελα το νέο μου σπίτι να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε η Γουίλιαμς στο αρχιτεκτονικό περιοδικό Architectural Digest.

Για να μετασχηματίσει πλήρως και να εκσυγχρονίσει την 1.300 τ.μ. μεσογειακού στιλ έπαυλη, η Σερένα προσέλαβε το V Starr, το αρχιτεκτονικό γραφείο που ίδρυσε η αδελφή της, Venus το 2002.

Τέσσερα χρόνια από την αρχή του πρότζεκτ, η Σερένα αποκαλύπτει τώρα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μίνιμαλ και μοντέρνοι, οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι εμπνευσμένοι εν μέρει από τα ξενοδοχεία που είχε επισκεφτεί η τενίστρια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε όλο τον κόσμο.

Το σπίτι διαθέτει ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα, κελάρι κρασιού, πισίνα υπερχείλισης, αίθουσα καραόκε και μια ντουλάπα 60 τ.μ.

Για την αθλήτρια ο χώρος της κουζίνας είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς λατρεύει το μαγείρεμα. Ωστόσο, το αγαπημένο της μέρος του σπιτιού είναι ο χώρος που προορίζεται για τα έργα τέχνης της συλλογής της.

Με 28 παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή και μεγάλους λευκούς τοίχους το δωμάτιο φιλοξενεί κομμάτια από την συλλογή της που περιλαμβάνει έργα των: Leonard Drew, Radcliffe Bailey και KAWS.

Το μόνο πράγμα που δεν θα δει κανείς στην έπαυλη είναι γήπεδο τένις. «Ήθελα να διαχωρίσω το σπίτι από τη δουλειά», είπε η Σερένα. «Μου αρέσει να είμαι σπίτι. Στη δουλειά μας δεν έχεις ποτέ χρόνο να χαλαρώσεις. Γι ‘αυτό είναι καλό για μένα να μπορώ απλά να κάτσω ήρεμη και να μην κάνω τίποτα».

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024