Η Ζιζέλ αποχαιρετά το πρακτορείο της μετά από 22 χρόνια
Το διάσημο μοντέλο αποχαιρετά μετά από 22 χρόνια συνεργασίας το πρακτορείο μοντέλων IMG Models
H Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bunchen) είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Σήμερα, το διάσημο μοντέλο αποχαιρετά μετά από 22 χρόνια συνεργασίας το πρακτορείο μοντέλων IMG Models.
Η 40χρονη καλλονή φέρεται να κάνει την εκπροσώπησή της οικογενειακή υπόθεση, με τη δίδυμη αδελφή / μάνατζέρ της, Patricia, να αναλαμβάνει σύμφωνα με το Page Six τα ηνία.
Ενώ το IMG χάνει την Ζιζέλ, τον τελευταίο μήνα πρόσθεσε στα αρχεία του μερικά νέα ταλέντα υψηλού προφίλ, «κλείνοντας» τόσο την ποιήτρια Amanda Gorman όσο και τη θετή κόρη της Kamala Harris, Ella Emhoff.
«Ήταν ένας δύσκολος μήνας καθώς νέα πρόσωπα και φρέσκο αίμα μπαίνουν στη βιομηχανία του μόντελινγκ», δήλωσε πηγή του IMG στο Page Six.
Η Ζιζέλ είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας, καθώς σύμφωνα με το Forbes to 2018 κeρδiζε 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
Ανακαλύφθηκε μόλις στα 14, ενώ ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και σύντομα κατάφερε να κάνει το όνομά της γνωστό, εμφανιζόμενη στις μεγαλύτερες πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, ενώ περπάτησε στο catwalk της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης το 1996, έχοντας κάνει το ντεμπούτο της m;oliw δύο χρόνια νωρίτερα.
Ήταν ένας από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret Angel από το 2000 έως το 2007, φορώντας το πολυπόθητο σουτιέν Fantasy το 2000 και το 2005.
Η Ζιζέλ έχει επίσης κερδίσει πάνω από 41 εξώφυλλα Vogue σε όλη την καριέρα της.
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442