Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιά ζώδια ξεχωρίζουν για το στυλ τους;

Ποιά ζώδια ξεχωρίζουν για το στυλ τους;

Υπάρχουν κάποια που πραγματικά ξεχωρίζουν όπου και να εμφανιστούν

Τραβούν πάντοτε τα βλέμματα και όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς τους. Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω- πείτε το στυλ, κομψότατα, γούστο ή τύπο.

Δεν έχει να κάνει με τα τελευταία trends, ούτε με τα χρήματα που ξοδεύουν για τη γκαρνταρόμπα τους αλλά με τον τρόπο που επιλέγουν αυτά που θα φορέσουν και κυρίως την αίσθηση που αποπνέουν όταν κυκλοφορούν.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά την ίδια στιγμή με έναν μαγικό τρόπο να ξεχωρίζει. Ξέρει πολύ καλά τι να διαλέξει να φορέσει και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι κάτι που τονίζει τη θηλυκότητά του.

Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός είναι προικισμένη με γούστο. Θεωρεί πολύ σημαντικό το να φροντίζει την εμφάνισή της και να επιμελείται το look της μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και τα καταφέρνει συνήθως με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η κομψότητα είναι στο αίμα της.

Σκορπιός
Αγαπά το μαύρο, χωρίς να μένει κολλημένη πάντα σε αυτό. Όπως και να το κάνουμε πάντως τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν με το μυστήριο του χαρακτήρα. Χωρίς πολλά πολλά, με απλότητα η γυναίκα Σκορπιός καταφέρνει να είναι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδι.

Αιγόκερως
Κλασσικές γραμμές, ήπια χρώματα και καλοραμμένα ρούχα είναι στις προτιμήσεις της του Αιγόκερου. Ξέρει τι να φορέσει και- αν και αποφεύγει τις τολμηρές επιλογές- ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί με την αίσθηση αυτοπεποίθησης και κύρους που αποπνέει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024