Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που γίνονται αυτοκαταστροφικά στον έρωτα

Τα ζώδια που γίνονται αυτοκαταστροφικά στον έρωτα

Τα ζώδια που ενώ βιώνουν κάθε νέο ερωτικό σκίρτημα με ενθουσιασμό, κάπου στην πορεία τα πράγματα «σκοτεινιάζουν» και γίνονται αυτοκαταστροφικά

Το πώς βιώνει τον έρωτα κάθε ζώδιο διαφέρει πολύ.

Υπάρχουν τα ζώδια που βάζουν τον έρωτα και την αγάπη πάνω από όλους και όλα στη ζωή τους και υπάρχουν και αυτά που ενώ βιώνουν κάθε νέο ερωτικό σκίρτημα με ενθουσιασμό, κάπου στην πορεία τα πράγματα «σκοτεινιάζουν» και γίνονται αυτοκαταστροφικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν κολλάει με ένα πρόσωπο δεν κάνει πίσω. Θα επιμείνει μέχρι να το κατακτήσει.

Από εκεί και πέρα όμως αρχίζει και γίνεται κτητικός, αφήνει τα πάθη του να τον κυριεύσουν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασφυξία στο πρόσωπο που είναι μαζί του και να καταστρέψει τη σχέση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως είναι ένας ευαίσθητος και συντηρητικός άνθρωπος, όπως και αρκετά εκφραστικός με τα συναισθήματά του και έτσι ο σύντροφός σου πάντα ξέρει πού βρίσκεται.

Ωστόσο, έχει την τάση να μαζεύει απωθημένα και πίκρες, οπότε οι καβγάδες και οι διαφωνίες με τον/η σύντροφό του σύντομα θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαινομενικά, ένας Δίδυμος είναι ανάλαφρος, ενεργητικός και ζωντανός άνθρωπος.

Προβάλλει μια εικόνα θετικότητας και απεριόριστης ενέργειας. Εν τούτοις, εσωτερικά, απλά, «ξεσκίζει» τον εαυτό του και αγωνίζεται συνεχώς με το άγχος, την ανασφάλεια και τη δυσπιστία ροκανίζοντας σιγά-σιγά τη σχέση του.

Στο τέλος την καταστρέφει μόνος του, με το να απιστεί.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή, όταν είναι φρέσκια η σχέση, όλα τα κάνει τέλεια.

Είναι εξαιρετικός σύντροφος, μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά.

Όταν όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, αρχίζει να κυριεύεται από ανασφάλειες, τα παίρνει όλα προσωπικά να προσπαθεί να κυριαρχήσει και να προβάλλει απαιτήσεις για να νιώσει μοναδικός, που από ένα σημείο και μετά θα προκαλέσει προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού, ο Σκορπιός σύμφωνα με το astrology.gr θεωρείται το πλέον αυτοκαταστροφικό ζώδιο, ικανό να απογειώσει τη σχέση και να τη βυθίσει στα τάρταρα, αν τον πιάσει ο αρνητισμός και η ζήλια και η απολυτότητά του.

Εννοείται ότι έχει την καταστροφική δύναμη μιας πυρηνικής βόμβας και δεν καταστρέφει μόνο τον εαυτό του, αλλά και όποιον βρίσκεται στο πλευρό του.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024