Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προμηθέας : Ανακοινώθηκε και ταξίδεψε στη Ρόδο ο Κουίνσι Φορντ

Προμηθέας : Ανακοινώθηκε και ταξίδεψε στη Ρόδο ο Κουίνσι Φορντ

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Προμηθέα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουίνσι Φορντ.

Tην προσθήκη του Κουίνσι Φορντ ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πατρών τη Δευτέρα (8/2), με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των Αχαιών για τον πρώτο χρονικά προημιτελικό Κυπέλλου, με τον Κολοσσό, αύριο (9/2, 20:00), στη Ρόδο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, έδωσε το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την απόκτησή του, καθώς είχε την ευκαιρία να τον δει στις προπονήσεις του Προμηθέα, στις οποίες ο Κουίνσι Φορντ συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες. Εκτός απροόπτου, ο Φορντ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην Κολοσσό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αχαιών ξεκίνησε τη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Γκραβελέν έχοντας 6 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 21,6 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο ανά αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Quincy Ford και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο Quincy Ford γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 1993 στην Αγ. Πετρούπολη της Φλόριντα. Ξεκίνησε παίζοντας στο Gibbs High School οδηγώντας την ομάδα του σε 2 τίτλους.

Παίζοντας για το κολέγιο Northeastern στη συνέχεια, οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του NCAA όπου αναδείχθηκε MVP πετυχαίνοντας 22 πόντους απέναντι στο William & Mary .

Το 2016 αποκτήθηκε από τους Utah Jazz και έπαιξε σε 8 παιχνίδια στο ΝΒΑ Summer League και ένα παιχνίδι για τη preseason. Στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, υπέγραψε στους New Orleans Pelicans.Έπειτα αγωνίστηκε στους Salt Lake City Stars ομάδα της Utah Jazz στη D-League.

Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στην Ουγγαρία για την Szolnoki Olaj έχοντας 11,4 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το 2018 υπέγραψε στην βελγική Proximus Spirou και τον Ιούνιο του 2020 μετακόμισε στη Γαλλία υπογράφοντας στην BCM Gravelines-Dunkerque».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024