Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mathilde Warnier : Μέσα στο διαμέρισμα της στο κέντρο του Παρισιού

Mathilde Warnier : Μέσα στο διαμέρισμα της στο κέντρο του Παρισιού

Θέλετε να κάνουμε μια βόλτα στο μποέμ διαμέρισμα της ηθοποιού Mathilde Warnier στην καρδιά του Παρισιού;

Θέλετε να κάνουμε μια βόλτα στο μποέμ διαμέρισμα της ηθοποιού Mathilde Warnier στην καρδιά του Παρισιού;

Στην οθόνη (μεγάλη ή μικρή)

Είναι δύσκολο να χάσετε τη μίνι σειρά στην οποία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Tahar Rahim. Σύντομα στο Netflix και τώρα στο BBC One, το The Serpent αφηγείται την ιστορία της διαφυγής και της επακόλουθης σύλληψης ενός από τους πιο  στυγερούς εγκληματίες της δεκαετίας του 1970, με τον όνομα Charles Sobrajh. Η Mathilde παίζει την Nadine Gires, γειτόνισσα και φίλη του κατά συρροή δολοφόνου, η οποία διεξάγει έρευνα μαζί με την αστυνομία.

Εσωτερική διακόσμηση

Έχοντας μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμά της «Polly Pocket», όπως της αρέσει να το αποκαλεί, η Mathilde έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν. «Άφησα πολλά πράγματα πίσω μου. Σήμερα, δεν έχω πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι πραγματικά τόσο κακό», σύμφωνα με την γαλλική Vogue.  Έχοντας μετακομίσει μετά από ένα χωρισμό, το βλέπει ως μια νέα ιστορία που πρέπει να βάλει στα χαρτιά. «Το διαμέρισμά μου μοιάζει λίγο με μια νέα αρχή, μια κενή σελίδα, μια μετάβαση. Μια ευκαιρία για μένα να ανακαλύψω ξανά και να βρω τον εαυτό μου.» Και έτσι κυνηγάει ευκαιρίες, σε μεγάλο βαθμό online, και παίζει με το χώρο της για να κάνει τα έπιπλα της διακοσμητικά στοιχεία καθώς και λειτουργικό χώρο αποθήκευσης. Χώρος ζεστός, μποέμ γεμάτος βιβλία και καταπράσινα φυτά κεντρικά χαρακτηριστικά του στιλ της.

Ο κινηματογράφος

«Ο κινηματογράφος ήταν η ζωή μου από τότε που ήμουν 15 χρονών«.  Όλα ξεκίνησαν στο γυμνάσιο, όταν, μαζί με τη δίδυμη αδελφή της και ένα φίλο, έβλεπαν συνεχώς κινηματογράφο. «Ήταν όλη μας η ζωή, σκεφτήκαμε μόνο τον κινηματογράφο, τον ζωντανό κινηματογράφο, τον κινηματογράφο με ανάσα». Λίγα χρόνια αργότερα, ολόκληρη η ομάδα εργαζόταν στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η υποκριτική δεν ήταν τόσο προφανής επιλογή, αφού έπρεπε να είναι παραγωγός. Μέχρι που μια μέρα, βρέθηκε να κάνει ακρόαση και η μαγεία συνέβη!

Η Mathilde Warnier επρόκειτο να γίνει ηθοποιός. «Είχα ξεχάσει τον εαυτό μου, και το να γίνω κάποιος άλλος, λέγοντας ιστορίες, είναι ο καλύτερος λόγος να ανακαλύψω τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024