Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ : «Άφαντος ο Σαββίδης, πολύ λίγος ο Γκαρσία»

Βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ : «Άφαντος ο Σαββίδης, πολύ λίγος ο Γκαρσία»

Χαμός επικρατεί στα social media του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου του βορρά να ξεσπούν κατά του… εξαφανισμένου Ιβάν Σαββίδη και να ζητούν την άμεση απομάκρυνση του… λίγου Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απογοητεύει τη φετινή σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, με την Ελαφρά Ταξιαρχία μάλιστα να χάνει στο 90′ το τρίποντο, καθώς προηγούνταν με 1-2 μέχρι εκείνο το σημείο. Μάλιστα, ο Δικέφαλος του βορρά θα έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες αν ο διαιτητής δεν χάριζε την αποβολή στον Ίνγκασον για αγκωνιά. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και κινδυνεύει να μείνει και πέμπτος, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να κάνουν ακόμη μια κάτω του μετρίου εμφάνιση τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Ουρουγουανού τεχνικού βλέπει πλέον με… κιάλια τον Ολυμπιακό και την πρώτη θέση, με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να βράζουν κυριολεκτικά με τον Ιβάν Σαββίδη. Μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξέσπασαν στα social media του συλλόγου με εκατοντάδες μηνύματα, ζητώντας την άμεση παραίτηση του Πάμπλο Γκαρσία. Φυσικά το μεγαλύτερο κράξιμο από όλους στον σύλλογο έπεσε στη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι άφαντος σύμφωνα με όσα αναφέρουν.

«Έχει εξαφανιστεί ο Ιβάν, λίγος ο Γιωργάκης», είναι ένα χαρακτηριστικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ, ενώ η «μπάλα» παίρνει και αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, με τους περισσότερους οπαδούς του Δικέφαλου του βορρά να είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι «σαν ομάδα παρατημένη» όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ: 

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024