Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Μώραλης τίμησε τη μνήμη των 21 θυμάτων της «Θύρας 7»

Ο Γιάννης Μώραλης τίμησε τη μνήμη των 21 θυμάτων της «Θύρας 7»

Η κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου και με την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων που ορίζει ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες αρχές κατά της διασποράς του Covid-19

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τιμώντας τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7, που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από σαράντα χρόνια, μετά τη λήξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ, κατέθεσε σήμερα μαζί με τον γιο του, Πέτρο, στεφάνι στο Μνημείο του Δήμου Πειραιά, στην πλατεία Θυμάτων Θύρας 7.

Η κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου και με την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων που ορίζει ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες αρχές κατά της διασποράς του Covid-19.

«Ημέρα μνήμης για όλη τη χώρα»

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Σαράντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που 21 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και νέα παιδιά, χάθηκαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη. Σαράντα χρόνια μετά και τα πρόσωπα όλων τους παραμένουν ολοζώντανα στην ψυχή και την καρδιά μας. Φέτος τιμούμε τη μνήμη τους, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, όμως τα παιδιά αυτά είναι πάντα μαζί μας, σε κάθε αγώνα, σε κάθε χαρά και σε κάθε λύπη της ομάδας μας.

» Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα μνήμης για την πόλη του Πειραιά, αλλά και για όλη τη χώρα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, ξέρει να θυμάται, ξέρει να τιμά και θα το πράττει και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε χρέος, όλος ο αθλητικός κόσμος, να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα γήπεδο, σε καμία ομάδα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024