Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρυδάτη» νίκη της Νιούκαστλ (3-2), μοιρασιά στο Μπέρνλι – Μπράιτον (1-1)

«Καρυδάτη» νίκη της Νιούκαστλ (3-2), μοιρασιά στο Μπέρνλι – Μπράιτον (1-1)

Η Νιούκαστλ νίκησε με 3-2 τη Σαουθάμπτον, παρά το γεγονός ότι έπαιζε για περισσότερα από 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ενώ στο Ταρφ Μουρ Μπέρνλι και Μπράιτον ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Νιούκαστλ και μάλιστα με παλικαρίσιο τρόπο.

Οι «καρακάξες» κέρδισαν με 3-2 τη Σαουθάμπτον κι ενώ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 50’, ενώ από το 77’ κι έπειτα έμειναν με 9 λόγω τραυματισμού του Σερ κι ενώ ο Μπρους είχε κάνει τις τρεις αλλαγές.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε τους δυο ακόμη τραυματισμούς που είχαν στο ματς οι γηπεδούχοι, τότε καταλαβαίνουμε πως πραγματοποίησαν έναν άθλο.

H Σαουθάμπτον από την άλλη που μετρά 5 σερί ήττες και προερχόταν από το ταπεινωτικό 9-0 από τη Γιουνάιτεντ μοιάζει να καταρρέει στα τελευταία παιχνίδια.

Όσον αφορά το ματς η Νιούκαστλ προηγήθηκε με τον Γουίλοκ στο 8ο λεπτό, ενώ στο 25ο έκανε το 2-0 με τον Αλμιρόν. Η Σαουθάμπτον απάντησε άμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 29′ με τον Μιναμίνο, όμως ο Αλμιρόν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη οι άγιοι πίεσαν στο 48’ ο Γουόρντ Πράουζ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-2, όμως στη συνέχεια παρότι και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Χέντρικ, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να πάρουν τον βαθμό

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Σερ, Μανκίγιο (24’ Κραφτ), Λιούις, Χέντρικ, Χέιντεν, Σέλβεϊ, Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν (66’ Ντάμετ), Γουίλοκ, Γουίλσον (35’ Ζοέλιντον)

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Μπεντνάρεκ, Ρομέου, Στίβενς (81’ Ελουντουλού), Ρέντμοντ, Γουόρντ Πράουζ, Μιναμίνο, Ίνγκς, Άνταμς

Στο άλλο ματς της Premier League, ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπέρνλι και Μπράιτον και ο βαθμός αφήνει γλυκόπικρα συναισθήματα και στις δύο. Όσον αφορά το ματς στο 36ο λεπτό, μετά από κόρνερ ο Ντανκ πετάχτηκε στο Θεό και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 40ο λεπτό το σουτ του Κορκ κόντραρε στον Γκρος και στην επαναφορά έπιασε νέο σουτ που έφυγε έξω. Η Μπέρνλι πίεσε στην επανάληψη και στο 53’ μετά από διαδοχικά σουτ ο Γκούντμουντσον με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

Μπέρνλι: Πόουπ, Πίτερς, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Γκούντμουντσον, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝέιλ, Μπαρνς Βίντρα

Μπράιτον: Σάντσεθ, Γουάιτ, Γουέμπστερ (75’ Λαλάνα), Ντανκ, Φέλτμαν, Μπερν, Μπισουμά, Γκρος, Κόνολι (62’ Γουέλμπεκ), ΜακΆλιστερ, Μοπέ (62’ Τροσάρ)

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024