Για διόρθωση ενός λάθους πριν να γίνει ζημιά μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να δικαιολογήσει την υπαχώρηση της κυβέρνησης από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική κατάργηση για τα Σαββατοκύριακα του take away

Για διόρθωση ενός λάθους πριν να γίνει ζημιά μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να δικαιολογήσει την υπαχώρηση της κυβέρνησης από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική κατάργηση για τα Σαββατοκύριακα του take away, την οποία πριν από λίγη ώρα πήρε πίσω η κυβέρνηση διατηρώντας το μέτρο ως ίσχυε μέχρι και χτες.

Αδυναμία η επιμονή στο λάθος

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε:

«Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν».

Γκρινιάζουν

Μάλιστα σε νεότερη ανάρτησή του αναπαρήγαγε tweet του Γιώργου Κατρούγκαλου δείχνοντας έτσι προς την αντιπολίτευση για τις αντιδράσεις και εξηγώντας τι εννοούσε με τη φράση «αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr