Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Εξοργιστικό βίντεο από το πριβέ εστιατόριο που λειτουργούσε παράνομα

Θεσσαλονίκη : Εξοργιστικό βίντεο από το πριβέ εστιατόριο που λειτουργούσε παράνομα

Το παράνομο εστιατόριο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα σέρβιρε τα πιάτα του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες καταστηματάρχες βρίσκονται στα κάγκελα και η υπόλοιπη κοινωνία έχει θυσιάσει τη διασκέδασή της εξαιτίας της πανδημίας, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση για τη λειτουργία “πριβέ” εστιατορίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το παράνομο εστιατόριο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα σέρβιρε τα πιάτα του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.

Αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής έπιασε στα πράσα τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τους πελάτες να απολαμβάνουν φρεσκότατα θαλασσινά εδέσματα. Κάποιοι πρόλαβαν και αποχώρησαν από δεύτερη έξοδο με αποτέλεσμα να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 52χρονος ιδιοκτήτης δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κοροναϊού επιβλήθηκαν και σε τέσσερις από τους θαμώνες του πριβέ εστιατορίου.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Εκατοντάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνουν τη στάση του ιδιοκτήτη. “Μπράβο στον εστιάτορα που δούλευε το μαγαζί του κρυφά για τους VIP. Εμείς είμαστε οι μαλ…κες” σχολίασε γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εστίαση.

«Στο κρυφό εστιατόριο δεν μπαίνει όποιος κι όποιος. Μπορούσες να πας μόνο με ραντεβού και μόνο αν ήσουν από τους καλούς πελάτες του μαγαζιού. Ξεκίνησα να πηγαίνω τον Νοέμβριο. Έχω δει αρκετούς επιφανείς συμπολίτες μας να τρώνε δίπλα μου» δήλωσε στο thestival επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης που σύχναζε στο πολυτελές εστιατόριο της Καλαμαριάς.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που συνέχισαν να λειτουργούν μετά το λουκέτο στην εστίαση.

«Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι μαθημένος να τρώει έξω σε καλά εστιατόρια. Επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεγαλογιατροί. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί κλείστηκαν στα σπίτια τους. Υπάρχουν γνωστά μαγαζιά της πόλης που έχουν κρυφούς χώρους για τους καλούς πελάτες. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου τότε θα σου κλείσουν ραντεβού» δηλώνει στο thestival o επιχειρηματίας

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024