Πρύτανης ΑΠΘ στο MEGA: Η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη δεν είναι εκρηκτική, αλλά εντόνως προβληματική
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχετικά με την πορεία της πανδημίας και το ενδεχόμενο να κηρυχτεί «κόκκινη» περιοχή.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχετικά με την πορεία της πανδημίας και το ενδεχόμενο να κηρυχτεί «κόκκινη» περιοχή.
Όπως υποστήριξε, «η κατάσταση δεν είναι εκρηκτική είναι όμως εντόνως προβληματική» και τόνισε πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πως πρέπει κάθε μέρα να αξιολογούνται οι μετρήσεις ώστε να μην οδηγηθεί η πόλη στην περίοδο του Νοεμβρίου.
«Τώρα έχουμε τη γνώση, την υπευθυνότητα ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό που θορύβησε τους ειδικούς, είπε, είναι αύξηση του ποσοστού του ιικού φορτίου στα λύματα.
«Θέλει ιδιαίτερη προσοχή», κατέληξε.
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442