Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Κλάματα και εκνευρισμοί στο συμβούλιο ψηφοφορίας

Survivor: Κλάματα και εκνευρισμοί στο συμβούλιο ψηφοφορίας

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, είναι οι δύο υποψήφιες προτεινόμενες για αποχώρηση από το Survivor

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (2/2) στο Survivor με το συμβουλίου ψηφοφορίας να αναδεικνύει υποψήφιες προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν για την κατάκτηση της ασυλίας.

Να υπενθυμίσουμε πως στον αγώνα της Δευτέρας νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι, μετά από 8 νίκες σερί των μπλε.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η κόκκινη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει, με ένα μεγάλο σκορ 10-3.

Έτσι οι μπλε βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν 2 ακόμη παίκτες για αποχώρηση.

Μάλιστα από την πρώτη ψηφοφορία η πρώτη παίκτρια που επιλέχθηκε, ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι υποψήφια για αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία, διάλεξε να ρίξει στον «τάκο» την Έλενα Μαριπόζα Κρεμμλίδου.

Ο εκνευρισμός της Ελευθερίας Ελευθερίου

Εκεί μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι υποψήφια, η τραγουδίστρια φάνηκε αρκετά ενοχλημένη με την ομάδα της.

Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου είπε:

«Ήμουν χίλια τα 1000 σίγουρη Γιώργο, όπως έχω πει ζω στα συννεφάκια μου και γενικά με το που ήρθα στην ομάδα, ήμουν πολύ διακριτική και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πάω να χωθώ για να κερδίσω έδαφος.

Γίνονται διάφορα ψουψουριτά και έχω κάτσει πολλές φορές στην φωτιά, έχω δει να συζητάνε και το βρίσκω φοβερά αγενές, εγώ με την παρέα μου άμα έβγαινα έξω δεν θα το έκανα ποτέ. Ήμουν έξω από όλο αυτό.

Τους άκουγα σήμερα ένας ένα μιλάγανε για τις ψήφους, εγώ ήμουν έξω από αυτό. Πραγματικά Γιώργο δεν πειράζει, γιατί δεν ήρθα στο Survivor να κάνω φίλους, απλά να πω παιδιά ότι και εμένα με ενοχλούν παιδιά όλα αυτά που ακούγονται.

Είναι κάτι το οποίο το βιώνει και η Βαλέρια και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αν είναι να συνεχίσω και να παραμείνω στο παιχνίδι, θα το κάνω και θα πηγαίνω στους αγώνες, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και την μπαντάνα μου θα την φοράω μόνο τις ημέρες που θα πηγαίνω να αγωνίζομαι. Από όλο αυτό το πράγμα εγώ απέχω και είμαι εκτός».

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριπόζα

Η Ελευθερία πήρε ψύχραιμα την υποψηφιότητά της καθώς είπε πως το περίμενε, αλλά όλοι έμειναν «βουβοί» μόλις είδαν την αντίδραση της Μαριπόζα.

Αφού ξεκίνησε ζητώντας συγνώμη για τον τρόπο που ψήφισε, λέγοντας πως καταλαβαίνει πως νοιώθουν οι άλλοι συμπαίκτες της, ξέσπασε σε κλάματα καθώς είπε πως περίμενε ότι θα την ψηφίσει ο Νίκος, αλλά δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο επιθετικός μαζί της.

«Είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου. Νοιώθω ότι ευθύνομαι που ο Νίκος έχει τόσα νεύρα μαζί μου. Δεν έκανα κάτι όμως με κακές προθέσεις» ανέφερε και ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους να σιωπούν. «Εν μέρει νοιώθω ότι η πίεση που έχω, μου αξίζει επειδή ψήφισα τον Χρήστο. Το σκέφτομαι όλη μέρα. Το περίμενα ότι θα με ψηφίσει ο Νίκος γιατί ήταν ενοχλημένος. Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου. Ηθελα να το συζητήσουμε μετά» είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024