Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την απέλυσαν επειδή συνωμοσιολογούσε περί κοροναϊού

Την απέλυσαν επειδή συνωμοσιολογούσε περί κοροναϊού

Η εταιρεία Positive Beverage δεν συνδέεται πλέον με την Kelly Dodd λόγω των επικίνδυνων απόψεων της τελευταίας

Σε μια επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε την Κυριακή, η εταιρεία ποτών δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να σχετίζεται με τις «αμφιλεγόμενες απόψεις» της σταρ  του The Real Νοικοκυρές σχετικά με τον κοροναϊό.

«Οι βασικές μας αξίες ευεξίας, κοινότητας, ποικιλομορφίας και ένταξης πρέπει να αντικατοπτρίζονται από την επωνυμία μας και οποιονδήποτε σχετίζεται με αυτό», δήλωσε ο Zach Muchnick, επικεφαλής της μάρκας Positive Beverage. «Έχει καταστεί σαφές τους τελευταίους μήνες ότι οι αμφιλεγόμενες απόψεις και απόψεις της Kelly έχουν αποσπάσει τους πρωταρχικούς στόχους μας, έτσσι, δεν είμαστε πλέον συνδεδεμένοι με την Kelly Dodd-Leventhal.»

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Shannon Argyros πρόσθεσε στη δική της δήλωση: «Καλωσορίζουμε όλους τους ανθρώπους – όποιοι κι αν είναι και με ό, τι είναι παθιασμένοι – στην Positive Beverage. Αλλά πρέπει πάντα να υπάρχει ένας σεβασμός. Δυστυχώς, πιστεύουμε ότι η στάση της Kelly δεν είναι πλέον σύμφωνη με τις βασικές μας αξίες. Εκτιμούμε τις συνεισφορές της κατά τη συνεργασία μας, και θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας του Positive Beverage, αλλά δεν ευθυγραμμιζόμαστε με τις απόψεις της και την κοσμοθεωρία της. Εμείς,  διατηρούμε τις δικές μας αξίες.»

Αχ, βρε Kelly, ας πρόσεχες πριν κάνεις πλάκα ότι έχεις κολλήσει τον ιό και μετά λέγοντας ότι δεν υπάρχει καν ιός για να κολλήσει κανείς-πόσοι άνθρωποι υποφέρουν ακόμα εξαιτίας του κι εσύ τον χαβά σου. Ήθελές τα κι έπαθές τα!

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024