Σε μια επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε την Κυριακή, η εταιρεία ποτών δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να σχετίζεται με τις «αμφιλεγόμενες απόψεις» της σταρ  του The Real Νοικοκυρές σχετικά με τον κοροναϊό.

«Οι βασικές μας αξίες ευεξίας, κοινότητας, ποικιλομορφίας και ένταξης πρέπει να αντικατοπτρίζονται από την επωνυμία μας και οποιονδήποτε σχετίζεται με αυτό», δήλωσε ο Zach Muchnick, επικεφαλής της μάρκας Positive Beverage. «Έχει καταστεί σαφές τους τελευταίους μήνες ότι οι αμφιλεγόμενες απόψεις και απόψεις της Kelly έχουν αποσπάσει τους πρωταρχικούς στόχους μας, έτσσι, δεν είμαστε πλέον συνδεδεμένοι με την Kelly Dodd-Leventhal.»

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Shannon Argyros πρόσθεσε στη δική της δήλωση: «Καλωσορίζουμε όλους τους ανθρώπους – όποιοι κι αν είναι και με ό, τι είναι παθιασμένοι – στην Positive Beverage. Αλλά πρέπει πάντα να υπάρχει ένας σεβασμός. Δυστυχώς, πιστεύουμε ότι η στάση της Kelly δεν είναι πλέον σύμφωνη με τις βασικές μας αξίες. Εκτιμούμε τις συνεισφορές της κατά τη συνεργασία μας, και θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας του Positive Beverage, αλλά δεν ευθυγραμμιζόμαστε με τις απόψεις της και την κοσμοθεωρία της. Εμείς,  διατηρούμε τις δικές μας αξίες.»

Αχ, βρε Kelly, ας πρόσεχες πριν κάνεις πλάκα ότι έχεις κολλήσει τον ιό και μετά λέγοντας ότι δεν υπάρχει καν ιός για να κολλήσει κανείς-πόσοι άνθρωποι υποφέρουν ακόμα εξαιτίας του κι εσύ τον χαβά σου. Ήθελές τα κι έπαθές τα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο