Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Urus 2022: Σε τροχιά... πρίζας

Lamborghini Urus 2022: Σε τροχιά… πρίζας

Το πρώτο SUV της Lamborghini οδεύει προς την ανανέωση και την απόκτηση ενός ακόμη χαρακτηριστικού που έγκειται στην παρουσία ενός plug-in υβριδικού συνόλου στην γκάμα του.

Φωτογραφίες: Automedia

Αν και από αυτοκίνητα όπως η Urus ο χρόνος δείχνει να περνάει πιο αργά πάνω από τις επιφάνειες τους, το SUV της Lamborghini ετοιμάζεται για την ανανέωσή του όπως μαρτυρούν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού.

 Μια προσεκτική παρατήρηση σε όσα προσπαθήσει να κρύψει το επιμελές καμουφλάζ στο μπροστινό τμήμα προδίδει διαφοροποιήσεις στον προφυλακτήρα, στις εισαγωγές αέρα, την γρίλια αλλά και το splitter.

Αναλόγως, στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζει ένας ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης και μια νέα χάραξη για την απαγωγή θερμότητας πάνω από τις απολήξεις της εξάτμισης. Οι τελευταίες δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο διαμέτρημα ενώ έχουν προστεθεί δύο νέοι αεραγωγοί στους πίσω θόλους.

Αν και αναμένεται να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξεκλέψουμε ματιές από το εσωτερικό της ανανεωμένης Urus με δεδομένο ότι πρόκειται για τις πρώτες λήψεις της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, αυτό δεδομένα θα περιλαμβάνει νέες επενδύσεις και επιλογές καθώς και αναβαθμισμένο infotainment.

Η σημαντικότερη αλλαγή ωστόσο θα συντελεστεί στην γκάμα κινητήρων η οποία θα συμπεριλάβει ένα plug-in υβριδικό σύνολο όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει η Lamborghini κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Με δεδομένη την τεχνολογική συνάφειά της με την Porsche Cayenne, η Urus αναμένεται να επωφεληθεί από τον V8 των 4,0 λίτρων που εφοδιάζει την έκδοση Turbo S E-Hybrid του γερμανικού SUV αποδίδοντας 680 ίππους και 900 Nm ροπής ενώ, ταυτόχρονα, αναμένεται να περικόψει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Urus σε περίπου 90 γρ./χλμ.

Ταυτόχρονα με την νέα άφιξη, σταθερά στην γκάμα της Urus θα παραμείνει ο V8 των 4,0 λίτρων ο οποίος στην τρέχουσα μορφή του αποδίδει 650 ίππους αν και η ανανέωση δεδομένα θα προσθέσει ορισμένους επιπλέον στην εξίσωση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024