Φωτογραφίες: Automedia

Αν και από αυτοκίνητα όπως η Urus ο χρόνος δείχνει να περνάει πιο αργά πάνω από τις επιφάνειες τους, το SUV της Lamborghini ετοιμάζεται για την ανανέωσή του όπως μαρτυρούν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού.

 Μια προσεκτική παρατήρηση σε όσα προσπαθήσει να κρύψει το επιμελές καμουφλάζ στο μπροστινό τμήμα προδίδει διαφοροποιήσεις στον προφυλακτήρα, στις εισαγωγές αέρα, την γρίλια αλλά και το splitter.

Αναλόγως, στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζει ένας ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης και μια νέα χάραξη για την απαγωγή θερμότητας πάνω από τις απολήξεις της εξάτμισης. Οι τελευταίες δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο διαμέτρημα ενώ έχουν προστεθεί δύο νέοι αεραγωγοί στους πίσω θόλους.

Αν και αναμένεται να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξεκλέψουμε ματιές από το εσωτερικό της ανανεωμένης Urus με δεδομένο ότι πρόκειται για τις πρώτες λήψεις της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, αυτό δεδομένα θα περιλαμβάνει νέες επενδύσεις και επιλογές καθώς και αναβαθμισμένο infotainment.

Η σημαντικότερη αλλαγή ωστόσο θα συντελεστεί στην γκάμα κινητήρων η οποία θα συμπεριλάβει ένα plug-in υβριδικό σύνολο όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει η Lamborghini κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Με δεδομένη την τεχνολογική συνάφειά της με την Porsche Cayenne, η Urus αναμένεται να επωφεληθεί από τον V8 των 4,0 λίτρων που εφοδιάζει την έκδοση Turbo S E-Hybrid του γερμανικού SUV αποδίδοντας 680 ίππους και 900 Nm ροπής ενώ, ταυτόχρονα, αναμένεται να περικόψει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Urus σε περίπου 90 γρ./χλμ.

Ταυτόχρονα με την νέα άφιξη, σταθερά στην γκάμα της Urus θα παραμείνει ο V8 των 4,0 λίτρων ο οποίος στην τρέχουσα μορφή του αποδίδει 650 ίππους αν και η ανανέωση δεδομένα θα προσθέσει ορισμένους επιπλέον στην εξίσωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο