Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γενέθλια με επετειακή έκδοση για το Nissan Leaf

Γενέθλια με επετειακή έκδοση για το Nissan Leaf

H ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε το Leaf10, μια ειδική έκδοση του ηλεκτροκίνητου hatchback η οποία σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την εμφάνιση του μοντέλου που πήρε αυτοδικαίως τον τίτλο του πρώτου ηλεκτρικού ευρείας παραγωγής.

Η Nissan παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Leaf η οποία δημιουργήθηκε με αισθητική έμπνευση από το Ariya, και σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια παρουσίας του ηλεκτρικού μοντέλου.

Η νέα έκδοση φέρει ένα νέο διακριτικό που ενσωματώνεται στην τρίτη κολώνα ενώ βάφεται σε δίχρωμη απόχρωση Ceramic Grey και Pearl Black. Την εικόνα συμπληρώνει η επίστρωση από βινύλιο σε καθρέφτες, οροφή και θύρα αποσκευών τα οποία ακολουθούν τα γεωμετρικά μοτίβα που παρεπιδημούν στην γρίλια του Ariya.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης ακολουθεί τις προδιαγραφές τoυ επιπέδου N-Connecta κατ΄επέκταση περιλαμβάνει τροχούς 17 ιντσών, φυμέ τζάμι πίσω και φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό οι αγοραστές θα έχουν στη διάθεσή τους θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων επτά ιντσών σε συνδυασμό με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης οκτώ ιντσών με λογισμικά Apple CarPlay και Android Auto.

Στο παλμαρέ ασφάλειας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ενεργό cruise control, σύστημα υποβοήθησης για τη διατήρηση της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων καθώς και σύστημα υποβοήθησης κίνησης σε αυτοκινητοδρόμους.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη με το συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα 150 ίππων και της μπαταρίας των 40 KWh η οποία υπόσχεται αυτονομία 378 χλμ. επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα και επαναφόρτιση κατά 80% σε περίπου μία ώρα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024