Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συγγνώμη που πίστευα ότι έτρωγες μωρά»: Η σοκαριστική απολογία ενός πρώην οπαδού του QAnon

«Συγγνώμη που πίστευα ότι έτρωγες μωρά»: Η σοκαριστική απολογία ενός πρώην οπαδού του QAnon

Ο άνδρας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Άντερσον Κούπερ, εξηγώντας ότι μέχρι πρόσφατα πίστευε ότι ο διάσημος παρουσιαστής… έτρωγε μωρά!

Ο παρουσιαστής του CNN, Άντερσον Κούπερ, μίλησε live με έναν πρώην υποστηρικτή της θεωρίας συνωμοσίας QAnon. Ο τελευταίος, μέχρι πρόσφατα πίστευε ότι ο διάσημος παρουσιαστής ανήκε σε μια σέχτα ισχυρών σατανιστών που… έτρωγε παιδιά.

Το Σάββατο το βράδυ, το CNN πρόβαλε αφιέρωμα για το QAnon και την προέλευσή του.

Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες των συνωμοσιολόγων που πρωτοστάτησαν και στην εισβολή στο Καπιτώλιο, ανήκει και εκείνη που θέλει πολιτικούς (κυρίως του κόμματος των Δημοκρατικών) και σταρ του Χόλιγουντ να ανήκουν σε δίκτυο παιδεραστίας και διακίνησης παιδιών, αλλά και να… ελέγχουν τον πλανήτη. Οι ίδιοι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο σωτήρας τους, που πρόκειται να ξεσκεπάσει όλη την αλήθεια.

Στο ρεπορτάζ του CNN, λοιπόν, ο Κούπερ πήρε συνέντευξη από πρώην υποστηρικτή του QAnon, τον Τζιτάρτ Τζαντέγια. Και να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, είναι ότι η αλληλεπίδρασή τους ήταν αρκετά… αμήχανη.

Πράγμα απολύτως λογικό, αφού ο Τζαντέγια κυριολεκτικά του είπε: «Συγγνώμη που πίστευα ότι έτρωγες μωρά». Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο Κούπερ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει πολύ το QAnon. Από την πλευρά του, ο Κούπερ φάνηκε να σοκάρεται από την απολογία του καλεσμένου του.

Φυσικά, στη συνέχεια τόνισε ότι αυτές οι θεωρίες δεν είναι πραγματικές, αλλά του φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το ότι τόσοι άνθρωποι πιστεύουν αυτού του είδους τις ανοησίες.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024