Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άλωσε» το Μπέργκαμο η Λάτσιο (3-1)

«Άλωσε» το Μπέργκαμο η Λάτσιο (3-1)

Η Λάτσιο επικράτησε στο Μπέργκαμο της Αταλάντα με 3-1 και με 37 βαθμούς έπιασε στην τέταρτη θέση την Ρόμα, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Αλωσε» το Μπέργκαμο η Λάτσιο! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Serie A και έπιασε στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς την Ρόμα, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλη εμφάνιση από την Λάτσιο, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με τη νίκη που πήρε παρέμεινε στο κόλπο για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η ομάδα της Ρώμης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μάρουσιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0. Στο 32’ μάλιστα άγγιξε το 2-0, όταν ο Ιμόμπιλε έκανε το γύρισμα στον Σάβιτς, αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η Λάτσιο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και το πρώτο, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στο 51’ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρέινα έκανε το βολέ, ο Ιμόμπιλε πήρε την κεφαλιά, έστρωσε στον Κορέα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Γκολίνι, κάνοντας το 2-0.

Στο 79’ η Αταλάντα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Πάσαλιτς, αλλά στο 82’ ο Μουρίκι έκανε το 3-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάβιτς έβγαλε στον Περέιρα, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μουρίκι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη για τη Λάτσιο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι (46’ Μαλινόβσκι), Μέλε, Ντε Ρόουν, Ίλιτσιτς (67’ Λάμερς), Φρόιλερ (78’ Καλντάρα), Μίραντσουκ (54’ Πάσαλιτς), Σαπάτα (54’ Μουριέλ)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Ράντου, Πάτρικ, Λέιβα (80’ Εσκαλάντε), Μάρουσιτς, Αλμπέρτο, Κορέα (81’ Περέιρα), Λατσάρι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (80’ Μουρίκι)

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024