Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : «Ο Καραλής είναι σαν αδερφός μου, είναι ντροπή η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε»

Τσιτσιπάς : «Ο Καραλής είναι σαν αδερφός μου, είναι ντροπή η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη και σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της Αυστραλίας, αναφέρθηκε στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, την κριτική που δέχεται στα social media και τους στόχους του.

Στην Αυστραλία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ετοιμάζεται για να πάρει μέρος στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας, αφού έμεινε σε καραντίνα 15 ημερών όπως όφειλε, μίλησε στο αυστραλιανό SBS Greek και αναφέρθηκε στην ρατσιστική επίθεση στον Εμμανουήλ Καραλή, κατακρίνοντας αυτούς που επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά. Θυμίζουμε ότι ο Καραλής είχε δεχτεί ρατσιστικά σχόλια από τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα.

«Τον Manolo τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον έχω σαν αδερφό μου. Είναι ντροπή αυτό που έγινε! Άνθρωποι που συμπεριφέρονται έτσι και βλέπουν τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο, δεν νομίζω ότι αξίζει να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κριτική που δέχεται ο ίδιος στα social media, ενώ στόχος του είναι μπει στο Hall of Fame.

«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και δεν έχω καμία κακή πρόθεση προς κανέναν. Αγαπώ τους πάντες! Προσπαθώ με την “φωνή” μου που έχω μέσα από το Twitter να εκφραστώ ως άνθρωπος και ως αθλητής.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχω καταφέρει ακόμα και γι’ αυτό θα χρειαστεί χρόνος. Έχω πετύχει κάποια πράγματα, έχω κερδίσει κάποιους τενίστες και παιχνίδια που μου έχουν προσφέρει απίθανες και αξέχαστες εμπειρίες.

Είναι ένα κλισέ, μονότονο και βαρετό να λες ότι θες να γίνεις νούμερο ένα στον κόσμο! Υπάρχουν τίτλοι που είναι πιο σημαντικοί, αγώνες που μπορείς να δείξεις ότι είσαι καλός τενίστας και νίκες με παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024