Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 0-0 με τη Λαμία

Μεγάλη γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 0-0 με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Λαμία και έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στην τέταρτη θέση. Πισωγύρισμα στην ανοδική πορεία των «πράσινων».

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου μετά το 0-0 με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι έψαχνε το 6Χ6 για να εκμεταλλευτεί την ήττα του Άρη στην Τρίπολη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έκανε ένα… πισωγύρισμα στην ανοδική πορεία του δευτέρου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του για δεύτερη φορά στη διάρκεια του 2021, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ματς μετά την Πρωτοχρονιά.

Η απώλεια των δύο βαθμών στερεί από τον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να ανέβει προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προσδοκώντας και σε απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στην Κρήτη. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους προπορευόμενους να αυξήσουν εκ νέου τη διαφορά τους σε υψηλά επίπεδα.

Όσο για τη Λαμία, πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που ήταν εκτός προγράμματος και ένα «Χ» που της τονώνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα δώσει αγώνα για να αποφύγει τα πλέι άουτ και έχει ανάγκη από τέτοια αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν ψυχολογικά.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε μεμονωμένες καλές στιγμές με τον Αϊτόρ στο πρώτο ημίχρονο και με τους Καρλίτος, Μακέντα και Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο μέρος. Όμως, ο Επασί και η αστοχία δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν.

Η Λαμία δημιούργησε απειλητικές προϋποθέσεις για να βγει στην κόντρα με κλεψίματα ψηλά, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ευθέως τον Διούδη, ο οποίος είχε δουλειά μόνο με σέντρες και γεμίσματα.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος(83′ Αγιούμπ), Μαουρίσιο, Αϊτόρ(83′ Εμμανουηλίδης), Βιγιαφάνες(59′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης(59′ Καρλίτος), Καμπετσής(68′ Μακέντα).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπιάρνασον, Ρόμανιτς, Βασιλακάκης(61′ Τιρόνε, 68′ Γκούγκα), Ντέλετιτς(61′ Προβυδάκης), Αραμπούλι(7′ Καραμάνος).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024