Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Σεμέδο από τα αποδυτήρια : «Three my friend, three…»

Μήνυμα Σεμέδο από τα αποδυτήρια : «Three my friend, three…»

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού, τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές και το «Τρία φίλε μου, τρία» του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά τη μεγάλη «ερυθρόλευκη» νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 3-0 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι τίτλου του «Γ. Καραϊσκάκης» και 17 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Superleague (συνυπολογίζονται τα play offs) οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Οι Πειραιώτες έχουν 51 βαθμούς και είναι στο +12 από τον Άρη, στο +14 από την ΑΕΚ και το +15 από τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα, με το σχετικό βίντεο να έχει διάρκεια κάτι λιγότερο από 8 ώρες. Σε αυτό μπορείτε να δείτε διάφορες στιγμές της αναμέτρησης με… διαφορετική ματιά.

Από την προθέρμανση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν βγουν στο γήπεδο για το ματς, τις αντιδράσεις παικτών και προπονητικού επιτελείου στα γκολ, μέχρι τους πανηγυρισμούς στο τέλος του παιχνιδιού, τα «μπράβο» από τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές και μία ατάκα του… χορευταρά Ρούμπεν Σεμέδο από τα αποδυτήρια για το τελικό αποτέλεσμα: «Three my friend, three»!

Δείτε την παρακάμερα του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024