Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ
Τι συζητήθηκε
Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου που φέρνει στο προσεχές διάστημα το υπουργείο Τουρισμού, σε σχέση με τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού και τον Οργανισμό «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος», βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο του ΣΔΙΠΕ Σταμάτη Γαρδέρη.
Στο πλαίσιο της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η απόλυτη συνεργασία και η αμοιβαία κατανόηση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τον ελληνικό τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προβολή των δήμων ως τουριστικών προορισμών.
Η βέλτιστη, ολοκληρωμένη διαχείριση των τουριστικών προορισμών με συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία ώστε να ξεπεραστούν οι σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας.
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442