Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήφης Βαλυράκης : Φως στα αίτια του θανάτου δίνουν τα νέα στοιχεία

Σήφης Βαλυράκης : Φως στα αίτια του θανάτου δίνουν τα νέα στοιχεία

Δύο βίντεο, που θα ενσωματωθούν στη δικογραφία, ίσως και να κρύβουν το μυστικό του τραγικού θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, που κηδεύτηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης.

Δύο βίντεο, που θα ενσωματωθούν στη δικογραφία, ίσως και να κρύβουν το μυστικό του τραγικού θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, που κηδεύτηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης.

Ειδικός πραγματογνώμονας και ιατροδικαστής που έχει ορίσει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιούν αυτοψία στο φουσκωτό έβγαλαν φωτογραφίες και ερεύνησαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο.

«Εμείς αποτυπώσαμε την κατάσταση που βρίσκεται η μηχανή και η προπέλα τίποτα παραπάνω» σημείωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Βαλυράκη, Αναστάσιος Δέδες.

Η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ. Τα πορίσματα από τον πραγματογνώμονα και την ιατροδικαστή θα εκδοθούν και από εκεί θα προκύψει αν υπάρχει ταυτοποίηση

«Επρεπε να δει ο καθένας και εγώ και η κυρία Σπηλιωπούλου και από εκει και πέρα παίρνοντας τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει από την προανακριτική αρχή και θα μας χορηγηθούν θα προβούμε στην σύνταξη των εκθέσεων μας ο καθένας ξεχωριστά…» πρόσθεσε ο κ. Δέδες.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη αποκάλυψαν την ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας του πρώην πολιτικού πως ο θάνατός του οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Τα δύο βίντεο για τα οποία κάνουν λόγο οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας του εκλιπόντος θα ενταχθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται από τις λιμενικές αρχές….

Η κινητικότητα στο λιμεναρχείο άρχισε με το πρώτο φως της ημέρας… Με τα ημερολόγια των σκαφών τους ανά χείρας και πολλοί με τις συζύγους στο πλευρό τους, οι ψαράδες της Ερέτριας που τα σκάφη τους μοιάζουν με τις περιγραφές που έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλον στο λιμεναρχείο για να καταθέσουν.

Τα σενάρια για τον τύπο του σκάφους που θα μπορούσε να σηκώσει κυματισμό έδιναν και έπαιρναν από το πρωί.

Η έρευνα προχωρά, ο κύκλος των υπόπτων μικραίνει και θεωρείται πολύ πιθανό να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ψαράδων της περιοχής , ώστε να προκύψουν νέα στοιχεία…

Το τελευταίο αντίο

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με λίγο κόσμο λόγω της πανδημίας, οικογένεια και λίγοι φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο κοιμητήριο Παπάγου για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Σήφη Βαλυράκη.

Η σύντροφος της ζωής του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μίνα ράγισε καρδιές. Υποβασταζόμενη από τους δυο γιους της και με τη φωτογραφία του Σήφη Βαλυράκη στα χέρια της, έφτασε στο κοιμητήριο Παπάγου για να αποχαιρετίσει για πάντα τον άνθρωπο της ζωής της.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν η πρόεδρος του του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, πρώην υπουργοί και αρκετά στελέχη του κόμματος.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024