Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη «οξυγόνο» για την Λαμία (1-0)

Νίκη «οξυγόνο» για την Λαμία (1-0)

Ένα γκολ του Καραμάνου ήταν αρκετό για να δώσει στη Λαμία μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα της Φθιώτιδας να «ξεκολλάει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασικές φάσεις, η Λαμία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο γρήγορο γκολ του Καραμάνου στο πρώτο ημίχρονο και να βάλει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο «σακούλι», στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Λαμία που έφτασε τους 12 βαθμούς και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται πλέον η Λάρισα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει και έναν αγώνα λιγότερο από την ΑΕΛ.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες κα ένα δοκάρι με τον Ντέλετιτς να «κλειδώσουν» τη νίκη. Πίεσε στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά τον Επασί.

Από νωρίς τις βάσεις…

Η Λαμία ήθελε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ και τα κατάφερε… Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε την κακή λειτουργία του Απόλλων στη στημένη φάση της ομάδας του και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Χουχούμης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και αυτή έφτασε στον Καραμάνο ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά, γράφοντας το 1-0.

Με την ίδια ταχύτητα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία, που λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Πρωταγωνιστής σε δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Ντέλετιτς, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να «σερβίρει» στο 47′ στον Καραμάνο, με τον δεύτερο ωστόσο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ίδιου του Ντέλετιτς να φτάσει κοντά στο γκολ, ωστόσο το σουτ του έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει τη Λαμία, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κάποια κλασική ευκαιρία, με αποτέλεσμα το 1-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024