Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 76-66 : Ήττα για τον διπρόσωπο Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 76-66 : Ήττα για τον διπρόσωπο Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε από τη Βασίλισσα με σκορ 76-66.

Σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διπρόσωπος, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 76-66 από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους, ωστόσο στο δεύτερο μέρος άλλαξαν εντελώς εικόνα και έβγαλαν ένα καλύτερο πρόσωπο, χωρίς όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Έτσι με την ήττα αυτή η ομάδα του Οντέντ Κάτας παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και τη 16η θεση με ρεκόρ 7-14, ενώ οι μερένγκες βρίσκονται στο 14-8 και στην 5η θέση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε φουριώζα την αναμέτρηση έχοντας τον Γκαμπριέλ Ντεκ να τραβά στο σκορ μαζί με τον Τέιλορ. Στη συνέχεια οι Μαδριλένοι δεν έκοψαν ρυθμό και άρχισαν να χτυπούν την περιφέρεια του Παναθηναϊκού που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις διεισδύσεις αλλά και τα κοψίματα των παικτών του Πάμπλο Λάσο, με τους Κοζέρ και Αλοθέν να παίρνουν σκυτάλη στο σκοράρισμα.

Το τριφύλλι στηρίχθηκε όπως ήταν λογικό στον Νέντοβιτς, ωστόσο έβγαζε μεγάλη νευρικότητα στις επιθέσεις του με αποτέλεσμα είτε να κάνει βεβιασμένα και δύσκολα σουτ, είτε σε κάποιες περιπτώσεις να του μένει ακόμα και η μπάλα στα χέρια. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 49-27.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Όντεντ Κάτας έβγαλαν ένα εντελώς άλλο πρόσωπο παίζοντας καλύτερη άμυνα, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα το νωθρό ξεκίνημα της Ρεάλ. Έτσι οι πράσινοι έφτασαν από το -22 στο -9 με σωστές επιλογές στην επίθεση. Λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου όμως η Βασίλισσα με τον Ντεκ να κάνει φοβερές κινήσεις προς το καλάθι έστειλε αμέσως της διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει σε 66-61 με τους Φόστερ, Νέντοβιτς και Όγκαστ να είναι σε πολύ καλή βραδιά και να βάζουν δύσκολα στη Ρεάλ. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο όμως έδειξαν ψυχραιμία και με τον Γιουλ να μιλά στα κρίσιμα κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024