Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψαρράς - Χρυσικού για καταγγελίες Δούκα: Ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά

Ψαρράς – Χρυσικού για καταγγελίες Δούκα: Ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά

Η ηθοποιός ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης «Closer» την σεζόν 2008-2009 ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει για να βγει στη σκηνή να κάνει μια ανακοίνωση

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα σχετικά με την λεκτική και ψυχολογική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης «Closer» την σεζόν 2008-2009 ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει για να βγει στη σκηνή να κάνει μια ανακοίνωση.

Στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα τάχθηκαν οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού οι οποίοι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Oι δύο ηθοποιοί με ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και όπου η Ζέτα Δούκα είχε κάνει την καταγγελία την Τρίτη, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και την συγχαίρουν για το θάρρος της, ενώ δηλώνουν και πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη, όποτε κληθούν.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Νίκου Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού

Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου καιτά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Closer» στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024