Έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα στην καριέρα του είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς ο έμπειρος έλληνας κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημη την απόκτηση του Σωκράτη, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος τα επόμενα 2,5 χρόνια, επιλέγοντας την ομάδα του Πειραιά, την ώρα που είχε στα χέρια του προτάσεις από Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και Φενέρμπαχτσε.
Έπειτα από μια επιτυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Premier League, φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ ο 32χρονος επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει με τους Λονδρέζους και ένα FA Cup.
Σύμφωνα με το γνωστό transfermarkt, ο Σωκράτης ήταν ο 5ος πολυτιμότερος free agent της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με χρηματική αξία τα 4 εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας πίσω του μερικά τεράστια και «βαρβάτα» ονόματα.
Πίσω από τον Σωκράτη βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως ο Αλεσάντρε Πάτο (3,5 εκατομμύρια) που σκόραρε στο παρελθόν 51 γκολ σε 117 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα της Μίλαν, ο Ραμίρες (3,5 εκατομμύρια) που το 2012 κατέκτησε το Champions League με τη φανέλα της Τσέλσι, αλλά και ο Χεσέ Ροντρίγκες (3 εκατομμύρια) που το 2014 αναδείχθηκε επίσης πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι.
Στην 5η θέση μαζί με τον Σωκράτη βρίσκεται ο Ντάνιελ Στάριτς, που έχει κατακτήσει δύο φορές την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά», το 2012 με την Τσέλσι και το 2019 με τη Λίβερπουλ, ενώ πιο ψηλά βρίσκονται μόνο οι Αχμέντ Μουσά (6 εκατομμύρια), Στέφαν Ελ Σαράουϊ (8 εκατομμύρια), Ντιέγκο Κόστα (10 εκατομμύρια) και Άλεξ Τεξέιρα (12 εκατομμύρια).
Στην 20άδα των πολυτιμότερων free agents του Γενάρη βρίσκεται και ο Σίζνι Καγκάβα, που φέρεται να είναι μια «ανάσα» μακριά από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, έχοντας χρηματική αξία στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Ο ιάπωνας μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ, βρίσκεται στην 20ή θέση της σχετικής λίστας, όπως αναφέρει το έγκυρο σε αυτά τα θέματα transfermarkt.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.