Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κιμούλης : «Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα» καταγγέλλει η Κατερίνα Γερονικολού

Γιώργος Κιμούλης : «Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα» καταγγέλλει η Κατερίνα Γερονικολού

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες κατά του ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες κατά του ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μετά τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τον ηθοποιό Φάνη Παυλόπουλο, σειρά πήρε ακόμα μια γνωστή ηθοποιός. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κατήγγειλε τον διάσημο ηθοποιό για εργασιακό εκφοβισμό.

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη ‘συνεργασία’ μας» ανέφερε η ηθοποιός ενώ παρέθεσε την αφίσα από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Παράλληλα, προσθέτει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».

Τέλος ευχαρίστησε τη Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή. «Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024