Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου

Ο γενέθλιος μήνας του Υδροχόου μόλις ξεκίνησε και η ενέργεια του επηρεάζει και τα υπόλοιπα ζώδια

Ο γενέθλιος μήνας του Υδροχόου μόλις ξεκίνησε και η ενέργεια του επηρεάζει και τα υπόλοιπα ζώδια.

Υπάρχουν όμως τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου σε σχέση με τα άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον δέκατο οίκο σου, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Αυτός θα είναι και ο τομέας στον οποίο θα δεις και τις περισσότερες αλλαγές για όσο καιρό ο Ήλιος θα παραμείνει στον Υδροχόο.

Θα δεις την καριέρα σου από μια άλλη οπτική. Θα θελήσεις να κάνεις την διαφορά και θα σκεφτείς νέους τρόπους για το πώς μπορείς να επηρεάσεις τις καταστάσεις.

Επίσης, ίσως επιχειρήσεις μια άλλη τακτική, από όσες έχεις συνηθίσει ως τώρα και να ανακαλύψεις καινοτόμους τρόπους για να κάνεις τη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ήλιος θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, ο τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι αυτός των οικονομικών σου και των υποχρεώσεών σου προς τράπεζες, εφορία, ασφάλεια κλπ.

Πιθανόν να προβείς σε μια ρύθμιση, αλλά και δανειοδότηση προκειμένου να καλύψεις κάποια έξοδά σου, όμως καλό θα ήταν να ψάξεις και να βρεις έναν τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, μπορεί τώρα να σου βγει.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος έχει περάσει στον έβδομο οίκο σου! Πρόκειται για τον οίκο που επηρεάζει τις σχέσεις γενικά, τον έρωτα, τον γάμο κτλ. Αυτό το μήνα λοιπόν θα κληθείς να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις σου με όλους.

Θα έχεις μια μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία αυτό το διάστημα και θα είσαι υπερβολικά ευαίσθητος σε ό,τι έχει να κάνει με τον προσωπικό σου περιορισμό. Ευτυχώς για σένα, θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να παίζεις με τους κανόνες των άλλων, αλλά με τους δικούς σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος έχει περάσει στον δικό σου πέμπτο οίκο και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σένα! Είναι ο οίκος που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την διασκέδαση.

Θα δεις ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο χαλαρός για σένα και πιο… «παιχνιδιάρης». Θα έχεις μια λάμψη και μεγαλύτερη τύχη και επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

Βγες έξω (όσο μπορείς και επιτρέπεται), παίξε και φλέρταρε (και μέσω social media, γιατί όχι;) και δεν θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύμφωνα με το astrology.gr έχεις βάλει ήδη τους στόχους σου για την νέα χρονιά σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα και τα χρήματά σου και ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο σου, σε βοηθάει να ξεκινήσεις να τους πραγματοποιείς.

Σου δίνει ενέργεια και τύχη στον οικονομικό τομέα. Μην φοβηθείς να κάνεις κάτι όχι και τόσο… παραδοσιακό και προχώρα σε μια καλή και μελετημένη επένδυση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024