Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υδροχόος : Είναι το πιο τυχερό ζώδιο της φετινής χρονιάς;

Υδροχόος : Είναι το πιο τυχερό ζώδιο της φετινής χρονιάς;

Ποδαρικό με… παρέλαση πολλών πλανητών κάνει η νέα χρονιά στον Υδροχόο, αφού στον πρώτο μήνα του 2021 θα έχετε -εκτός από τον Κρόνο και τον Δία που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο- τον Ερμή και τον Ήλιο

Ποδαρικό με… παρέλαση πολλών πλανητών κάνει η νέα χρονιά στον Υδροχόο, αφού στον πρώτο μήνα του 2021 θα έχετε -εκτός από τον Κρόνο και τον Δία που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο- τον Ερμή και τον Ήλιο. Η χρονιά ξεκινάει δυναμικά με τη μεγάλη σύνοδο Κρόνου – Δία στο ζώδιο σας και υπόσχεται μεγάλες και θετικές αλλαγές, σύμφωνα με την αστρολόγο Άση Μπήλιου.

Κρόνος και Δίας

Έχετε την τύχη να φιλοξενείτε τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της τύχης, στο ζώδιο σας, αλλά έχει και παρέα τον αυστηρό Κρόνο που κάνει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, οπότε το 2021 θα είναι η χρονιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό, καθώς δεν θα προλαβαίνετε τις αλλαγές που μπορεί να είναι συθέμελες.

Σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι πολλές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στη χρονιά που θα αναρωτιέστε πώς έγινε και βρεθήκατε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και βγήκατε νικητές. Το 2021, θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και δεσμεύσεις και θα θελήσετε να αποτινάξετε το παρελθόν και ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε σπουδές και επαγγελματικά. Όσο για τα ερωτικά, θα πειραματιστείτε περισσότερο και μπορεί να επισημοποιήσετε και σχέσεις που αξίζουν και σας εκφράζουν.

Η μεγάλη βοήθεια του Δία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 ο Κρόνος θα τετραγωνίσει τον Ουρανό τρεις φορές (στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου) και θα πρέπει να βάλετε πιο υγιή όρια, ειδικά στις οικογενειακές σας σχέσεις. Έχοντας όμως τον Δία στο πλευρό σας, στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, η πρόοδος σας θα είναι σημαντική και θα καταλάβατε τη διαφορά από τα προηγούμενα έτη, που αισθανόσασταν αόρατοι και τίποτα δεν προχωρούσε όσο και αν το προσπαθούσατε.

Με τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα δείτε αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας. Στις 26 Μαΐου και στις 4 Δεκεμβρίου που οι εκλείψεις θα είναι στον Τοξότη και στον 11ο οίκο των φίλων και συμμάχων σας, ίσως αποχωρήσετε από ομάδες που ήσασταν μέλη και πλέον δεν σας εκφράζουν και θα βρείτε νέους ανθρώπους να μοιραστείτε τις ιδέες και τις προσδοκίες σας. Στις 10 Ιουνίου η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας σας και υπό την επιρροή της θα ψάχνετε νέες εμπειρίες για να παθιαστείτε.

Μπορεί να αναδείξετε τα ταλέντα σας ή να βρείτε μια νέα αγάπη ή να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Τον Νοέμβριο ο άξονας των εκλείψεων αλλάζει και στις 19 του μήνα η Σεληνιακή έκλειψη, πραγματοποιείται στον Ταύρο μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Οι κλυδωνισμοί θα είναι μεγάλοι ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και ίσως τεθεί θέμα μετακόμισης ή μετεγκατάστασης. Αρχικά θα αισθανθείτε μεγάλη πίεση και φόβο, αφού θα βγείτε από τη ζώνη ασφάλειας σας, αλλά σε δεύτερο χρόνο θα καταλάβετε ότι είναι προς όφελος σας.

Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2021 στις 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον πιο εσωστρεφή οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να πάρετε τον χρόνο σας και να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και ποιους θέλετε δίπλα σας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024