Μπορείτε να κάνετε 28 κόλπα σε ένα λεπτό; Δύο κόλεϊ με την ονομασία Wish και Halo μπορούν και μάλιστα έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ!

Χρόνοι ρεκόρ

Η Guinness World Records ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ράτσας κόλεϊ έκαναν τα περισσότερα κόλπα που έχουν γίνει ποτέ από δύο σκυλιά, μέσα σε ένα μόλις λεπτό.

Σύμφωνα με το CNN, ο Wish έσπασε επίσης το ρεκόρ για την ταχύτερη ανίχνευση αντικειμένου σε απόσταση 5 μέτρων, επιτυγχάνοντας το σε μόλις 2,175 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον οργανισμό τήρησης αρχείων.

Τα σκυλιά και η εκπαιδεύτριά τους, Emily Larlham από το El Cajon της Καλιφόρνια, ολοκλήρωσαν τα κόλπα για να υποβάλουν το αποτέλεσμα στη Guinness World Records για έγκριση στις 22 Δεκεμβρίου.

Η Larlham χρησιμοποιεί εκπαίδευση θετικής ενίσχυσης για να διδάξει τα σκυλιά της και έχει ακόμη ένα κανάλι YouTube αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας σε άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, δήλωσε η Guinness World Records.

Έχει περισσότερα από 350 βίντεο διαθέσιμα στον λογαριασμό της. Η Larlham είναι επίσης ομιλήτρια και είναι γνωστή σε κύκλους εκπαίδευσης σκύλων σε όλο τον κόσμο με την εταιρεία Dogmantics.

Βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr