Κάτια Ταραμπάνκο : «Είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω γιατί πεινάω»
Μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της η Κάτια Ταραμπάνκο, κοινοποίησε το πρώτο video story της στο Ιnstagram,
Μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της η Κάτια Ταραμπάνκο, κοινοποίησε το πρώτο video story της στο Ιnstagram, απευθυνόμενη στους followers της που ανταποκρίθηκαν με πολλά μηνύματα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα.
«Σας ευχαριστώ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω»
«Καλησπέρα σας, καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος, εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο υγεία! Τα λέω γιατί δεν τα είπα, δεν είχα την ευκαιρία. Το βίντεο αυτό είναι γιατί θέλω –λογικά σας ενοχλεί ο απορροφητήρας μου, είμαι στην κουζίνα μου και μαγειρεύω γιατί πεινάω, λογικό είναι αυτό – θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καταπληκτικά μηνύματα που έχετε στείλει, μηνύματα γεμάτα δύναμη αγάπη και υποστήριξη, θα απαντηθούν όλα. Σας ευχαριστώ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω είστε υπέροχοι, σας λατρεύω. Θα τα πούμε».
Δείτε το βίντεο
- Gmail: Καταργείται η υποστήριξη για λογαριασμούς άλλων παρόχων
- Απίστευτος Παυλίδης: «Έπιασε» τον Εουσέμπιο με επίδοση που ξεπερνούν μόνο οι Εμπαπέ και Κέιν μέσα στο 2025
- Χαρίτσης: Οι πολίτες στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών – Είναι αγώνας για όλη την κοινωνία
- Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά: Απόψε, στις 21.00, στο MEGA
- Εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Τρεις συλλήψεις
- Πιο κοντά στο σπίτι, πιο κοντά στη στάση: 291 σημεία της δημοτικής συγκοινωνίας στην Αθήνα
- Η Σούζι Άμις για τη ζωή της με τον Τζέιμς Κάμερον – «Πίστευα ότι δεν θα το δω ποτέ ξανά»
- Δώρα τεχνολογίας: Οι πιο hot επιλογές για τους αγαπημένους σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442