Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-0

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-0

Το αυτογκόλ του Γκάμπριελ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να κάνει τη δουλειά για τη Σαουθάμπτον που κατάφερε να «πετάξει» εκτός συνέχειας του FA Cup την κάτοχο Άρσεναλ (1-0) και να πάρει το εισιτήριο των «16» του θεσμού

Πάνω που φαινόταν να βρίσκει σιγά, σιγά τα πατήματα της, η Άρσεναλ γνώρισε αποκλεισμό «σφαλιάρα» από τη Σαουθάμπτον, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα των «άγιων» και είπε αντίο από νωρίς στο FA Cup.

Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο αυτογκόλ του Γκάμπριελ στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να μην απειλεί σοβαρά σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και να αποκλείεται δίκαια από τον θεσμό, με τη Σαουθάμπτον να παίρνει το εισιτήριο των «16».

Χωρίς την κλασική ευκαιρία κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μένουν πίσω και να προσέχουν τα μετόπισθεν. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τη Σαουθάμτπον με τον Ντάνι Ινγκς, ωστόσο το σουτ του Άγγλου κατέληξε δίπλα από την εστία του Λένο.

Οι «άγιοι» συνέχισαν να παίρνουν μέτρα και στο 24ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κάιλ Γούκοερ Πίτερς έκανε τη σέντρα και ο Γκάμπριελ με προβολή έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για τη Σαουθάμπτον.

Η Άρσεναλ ήταν σε κακή κατάσταση, με τα συνολικά της σουτ εντός εστίας (2) να αποδεικνύουν πως δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, με το 1-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και τη Σαουθάμπτον να «πετάει» εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου και να παίρνει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024