Γερμανία : Αττική και Β.Αιγαίο από αύριο εκτός της λίστας με τις “περιοχές κινδύνου”
Η Αττική και το Βόρειο Αιγαίο δεν θα περιλαμβάνονται από αύριο, Δευτέρα, στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, για τις οποίες ισχύει η προειδοποίηση για αποφυγή «μη αναγκαίων, τουριστικών ταξιδιών».
Η Αττική και το Βόρειο Αιγαίο δεν θα περιλαμβάνονται από αύριο 24.1.2021 στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, για τις οποίες ισχύει η προειδοποίηση για αποφυγή «μη αναγκαίων, τουριστικών ταξιδιών».
Ποιες περιοχές παραμένουν
Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών επισημάνσεων που αφορούν την Ελλάδα, οι δύο περιοχές δεν ανήκουν πλέον στις «περιοχές κινδύνου», στις οποίες ωστόσο εξακολουθούν να περιλαμβάνονται η Θεσσαλία, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Κεντρική Μακεδονία και η Δυτική Μακεδονία, όπου τα κρούσματα κοροναϊού υπερβαίνουν τα 50 ανά 100.000 κατοίκους σε μία εβδομάδα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής