Δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και λεκτική παρενόχληση

Εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Πύργου κατάθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από αντιδήμαρχο και εκδικητική συμπεριφορά επειδή δεν ενέδωσε.

Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο «φως», σύμφωνα με την οποία υπάλληλος του δήμου Πύργου δέχτηκε σεξιστική παρενόχληση από τον τότε αντιδήμαρχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση παρενόχλησης που κράτησε πολύ καιρό. Από τον Φλεβάρη ως τον Αύγουστο. Η ίδια μοιράστηκε με τα παιδιά της όλα όσα περνούσε.

Δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και λεκτική παρενόχληση. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο, με τη βοήθεια του γιού της που της κατέβασε τα μηνύματα από το facebook.

«Ήταν αισχρός, του είχα ζητήσει να μην το κάνει αυτό γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση, ένας ψυχολογικός πόλεμος. Δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω, πώς πρέπει να το πω , τι πρέπει να πω. Ερχόμουν πολλές φορές στα όρια να του δώσω σφαλιάρα, αλλά σκεφτόμουν ότι θα έχω επιπτώσεις.

Τα παιδιά μου ήξεραν. Έβαλα τον 16χρονο γιο μου να κατεβάσει τα μηνύματα από τον υπολογιστή και έφτασε σε σημείο να μου πει «γιατί δεν μου είπες τίποτα γι αυτά που περνάς».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr