Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Μεντόζα θα παίξει στην Τουρκία»

«Ο Μεντόζα θα παίξει στην Τουρκία»

Τα πολωνικά ΜΜΕ δίνουν μία άλλη εκδοχή για το μέλλον του Στίβεν Μεντόζα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ντρεοσί

Μία άλλη εκδοχή για το μέλλον του Στίβεν Μεντόζα δίνουν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο Κολομβιανός εξτρέμ απέρριψε την πρόταση της Λέγκια Βαρσοβίας, επειδή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της πολωνικής ομάδας συνομίλησε με παράγοντες της Αμιέν για τον 28χρονο επιθετικό. Η ενημέρωση που φέρεται να είχε είναι πως πράγματι ο ποδοσφαιριστής πωλείται, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Τα ΜΜΕ υποδεικνύουν την Τραμπζοσπόρ ως εκείνη που έχει καταθέσει μία υψηλή πρόταση στον Μεντόζα. Τα ποσά αναφέρονται ως μεγάλα και τα οποία αδυνατεί να τα ματσάρει η Λέγκια Βαρσοβίας.

Τα πολωνικά ρεπορτάζ παρουσιάζουν ενδιαφέρον, επειδή στη Γαλλία ισχυρίζονται ότι ο Μεντόζα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πιέρ Ντρεοσί για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η προφορική συμφωνία δεν δεσμεύει τον Κολομβιανό, ο οποίος την αναιρεί ανά πάσα στιγμή…

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024