Ο πάγος για τις παγοθήκες, τα κέικ για το ταψί-ή και όχι...

Οι παγοθήκες της εταιρείας  Kmart (Giant Ice Cube) άρχισαν να χρησιμοποιούνται από επικίνδυνα πολλούς καταναλωτές για να ψήνουν brownies στην τέλεια μπουκιά, λόγω του άριστου μεγέθους της κάθε τετράγωνης θήκης. Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν οι οπαδοί του αγαπημένου καταστήματος  ενθουσιάστηκαν με μια Αυστραλή μητέρα που μοιράστηκε το μυστικό ψησίματός της, μες στην γιγάντια παγοθήκη κόστους μόλις 2 δολαρίων.

Η Kmart στην Αυστραλία εξέδωσε άμεσα προειδοποίηση στους αγοραστές της μετά από αυτό το viral «επικίνδυνο» hacking. Διάφοροι καταναλωτές άρχισαν να ανεβάζουν πόσο βολικές είναι οι συγκεκριμένες θήκες για να ψήνουν κέικ, brownies, banana breads και άλλα γλυκά…

«Είναι η τέλεια ιδέα», είπε ένας εραστής του hack στο twitter του.

«Έχει αλλάξει την ζωή μου!» είπε ένας άλλος.

Ωστόσο, η Kmart κάθε άλλο παρά ενθουσιάστηκε.
Ανησυχίες για το τρικ αναφέρθηκαν και από κάποιους πιο…σώφρονες καταναλωτές  σχετικά με το αν οι δίσκοι ήταν κατάλληλοι για ψήσιμο, με ορισμένους να λένε ότι θα μπορούσε να είναι «επικίνδυνο» για την υγεία!

«Τα συγκεκριμένα σκεύη, δεν είναι κατάλληλα για υψηλές θερμοκρασίες»

«Δεν έχουν το σωστό πάχος για χρήση στο φούρνο»

«Είναι ωραία για ψύξη, αλλά όχι για ψήσιμο.»

Η Kmart επιβεβαίωσε, φυσικά, τους ανήσυχους.

«Δεν συνιστούμε το Giant Ice Cube Tray να χρησιμοποιείται στο φούρνο, καθώς δεν έχει δοκιμαστεί σε θερμότητα για αυτήν τη χρήση», έγραψε ένας εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Kmart σε μια επιστολή προς έναν αγοραστή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr