Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Ίντερ στο ντέρμπι με την Γιουβέντους (2-0)

Μεγάλη νίκη της Ίντερ στο ντέρμπι με την Γιουβέντους (2-0)

Με σπουδαία εμφάνιση η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους κι έπιασε στην κορυφή την Μίλαν.

Μια Ίντερ όνειρο «πάτησε» τη Γιουβέντους με 2-0 στο ντέρμπι όπου η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που το εύρος του σκορ δεν ήταν και μεγαλύτερο. Έτσι οι «νερατζούρι» έπιασαν τη Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας αν και έχουν ματς περισσότερο ενώ η «κυρία» έμεινε στην πέμπτη θέση και το -7 από την πρώτη θέση.

Στο 10′ ο Ρονάλτο σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ίντερ έκανε το 1-0 στο επόμενο λεπτό με τον Βιντάλ να βρίσκει δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Μπαρέλα. Ήταν το πρώτο γκολ του Χιλιανού μέσου στη Serie A μετά από πέντε χρόνια, φορώντας την αντίθετη φανέλα τότε.

Ο Λουκάκου στο 23′ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Σέζνι να του λέει «όχι» και τον Λαουτάρο να μην μπορεί να σκοράρει σε κενό τέρμα. Ο Κριστιάνο είχε ένα καλό σουτ του στο 37′ που το έβγαλε ο Χαντάνοβιτς και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το 2-0.

Στο 52′ ο Μπαζτόνι έβγαλε μαγική μπαλιά 40 μέτρων και ο Μπαρέλα έφυγε στην κόντρα μόνος του κάνοντας το 2-0 σαν σε προπόνηση. Ο Λαουτάρο στο 71′ έπιασε ένα φοβερό πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος όπου η Ίντερ πανηγύρισε την τεράστια νίκη.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (77’ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (74’ Νταρμιάν), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (86’ Αλέξις Σάντσες).

Γιουβέντους: Σέζνι, Κιελίνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Φραμπότα (58’ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ, Ραμπιό (58’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα, Ράμσεϊ (58’ Κουλουσέβσκι), Ρονάλντο, Μοράτα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024